Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης η Μέρκελ ?? !!!!!!

Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης η Μέρκελ ?? !!!!!!


Η είδηση:

«Η Μέρκελ είναι φαβορί για το Νόμπελ Ειρήνης, σύμφωνα με την Bild
Η γερμανική εφημερίδα Bild εκτίμησε σήμερα ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είναι μεταξύ των φαβορί για να τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης, το οποίο θα απονεμηθεί την επόμενη Παρασκευή, για τον ρόλο της στην προσφυγική κρίση και την κρίση στην Ουκρανία.
«Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ έχει καλές πιθανότητες να λάβει το Νόμπελ Ειρήνης», σημειώνει η εφημερίδα με σχετικό άρθρο στο πρωτοσέλιδό της.
Χθες Πέμπτη ο Κρίστιαν Μπεργκ Χάρπβικεν, διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας για την Ειρήνη (Prio) του Όσλο και ένας από τους ειδικούς που συμβουλεύεται η επιτροπή του Νόμπελ Ειρήνης, είχε προβλέψει τη νίκη της Μέρκελ, αν και σπάνια έχουν επιβεβαιωθεί οι εκτιμήσεις του.
«Η Άγγελα Μέρκελ θα τιμηθεί με το Νόμπελ Ειρήνης», δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Πιστεύω ότι η ευρωπαϊκή κρίση με τους πρόσφυγες --ή μάλλον θα έπρεπε να πούμε η παγκόσμια κρίση με τους πρόσφυγες διότι εκτυλίσσεται μια εξίσου δραματική προσφυγική κρίση σε μεγάλες περιοχές της ανατολικής Ασίας?θα τραβήξει την προσοχή της επιτροπής Νόμπελ φέτος», εξήγησε ο Χάρπβικεν.
«Η Άγγελα Μέρκελ είναι αυτή που ανέλαβε ηγετικό ρόλο» αναφορικά με το θέμα στην Ευρώπη, πρόσθεσε.» από το ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων)

Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην Καγκελάριο της Γερμανίας  Μέρκελ !!!

Στην  Μέρκελ που συνέβαλε  με την Γερμανική πολιτική στην διάλυση των κρατών της Συρίας, της Λιβύης, της Υεμένης και στην γέννηση των τζιχαντιστών του ISIS.

 Στην Μέρκελ  και την Γερμανία που είναι  η τρίτη μεγαλύτερη χώρα στην εξαγωγή όπλων παγκοσμίως, που τις  αποφέρει περί τα 6,35 δισ. Ευρώ ετησίως και το μεγαλύτερο μέρος των εξαγωγών αφορά κυρίως Αραβικές χώρες και ιδίως στη Βόρεια Αφρική, από εκεί που προέρχεται ο μεγαλύτερος αριθμός προσφύγων και μεταναστών.
Στην Μέρκελ που επίτρεψε στις ΗΠΑ να σταθμεύσουν στο έδαφος της Γερμανίας 20 νέες πυρηνικές βόμβες στραμμένες εναντίον της Ρωσίας…
Στην  Μέρκελ  και την Γερμανία και τις οι γερμανικές εταιρείες που είχαν βασικό ρόλο στην παραγωγή χημικών όπλων της Συρίας .

Στην  Μέρκελ  και την νέα πολιτική της Γερμανίας που   προβλέπει ενεργότερη εμπλοκή ου γερμανικού στρατού, της Μπούντεσβερ, στις διεθνείς συγκρούσεις.

Στην  Μέρκελ  και την Γερμανία με γερμανούς στρατιώτες   στο το Μαλί , τον Λίβανο,  το Αφγανιστάν  και το Κόσοβο .
 Στην Μέρκελ  και την Γερμανία που αντί τα τανκς του Γ΄ Ράιχ , χρησιμοποιεί τις ορδές και τους ολετήρες των μνημονίων και του νεοφιλελευθερισμού κατακτώντας χώρες σαν την Ελλάδα και σαν νέο Δ΄ Ράιχ αφήνει πίσω της κοινωνικά ερείπια και ανθρωπιστικές καταστροφές!

Όμως αφού δόθηκαν Βραβεία Νόμπελ Ειρήνης το,

2009: Στον Μπαράκ Ομπάμα-   ΗΠΑ για  «τις εξαιρετικές προσπάθειές του να ενδυναμώσει τη διεθνή διπλωματία και τη συνεργασία μεταξύ των λαών»

και  το

2012:  Στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ)-Ευρώπη για  «για τη συνεισφορά επί 6 και πλέον δεκαετίες στην προαγωγή της ειρήνης και της συμφιλίωσης, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη»,

ε ! δεν είναι λογικό να δοθεί και στην Μέρκελ ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου