Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Από το φλερτ, στο σεξ (μόνο αν παρατήσει τον άλλον..) ή συνεύρεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ αν το ΠΑΣΟΚ χωρίσει με την ΝΔ

Από το φλερτ, στο σεξ (μόνο αν παρατήσει τον άλλον..)
ή συνεύρεση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ  αν το ΠΑΣΟΚ χωρίσει με την ΝΔ




Η είδηση και  η δήλωση:
«Γ. Μπαλάφας: Συνεύρεση με ΠΑΣΟΚ αν δεν είναι «κώλος και βρακί» με τη ΝΔΟ υφυπουργός Εσωτερικών μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης σημείωσε : «Προφανώς θα ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με το ΠΑΣΟΚ αρκεί να αφήσει τον σφικτό εναγκαλισμό με τον φιλελεύθερο χώρο και θα βλέπαμε μια κοινή πορεία, αλλά να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι ''κώλος και βρακί'' με τη ΝΔ».Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο συνύπαρξης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Μπαλάφας δεν το απέκλεισε, λέγοντας: «Έχουν δει πολλά τα μάτια μας, γίνονται καινούρια πράγματα».

Υπάρχει βέβαια η πολιτική εξήγηση, δηλαδή της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ   με το  ΠΑΣΟΚ, τώρα που οι ρότες τους είναι  ίδιες  (μνημονιακές)  και  οι κοίτες «ροής»  ταυτόσημες (νεοφιλελεύθερες ), αρκεί  το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει τον πολιτικό σύντροφο(«να σταματήσει το ΠΑΣΟΚ να είναι ''κώλος και βρακί'' με τη ΝΔ» ) που επορεύετο τόσα χρονιά (την ΝΔ) .
Βέβαια θα μου πείτε τι λένε τα μέλη και  οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ;

Εύκολη απάντηση: Αφού έχουν αποδεχτεί η μισή κυβέρνηση να είναι  πρώην ΠΑΣΟΚ (και ακολουθούν και άλλοι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Στέφανος Τζουμάκας κλπ ), θα δεχτούν….

Υπάρχει βέβαια και  η άλλη εξήγηση, η πονηρή διότι το λεξικό αναφέρει:
«Συνευρίσκομαι: (επίσημο) συμμετέχω σε σεξουαλική πράξη, πχ ο σύζυγος την συνέλαβε να συνευρίσκεται με τον εραστή της, (αλληλοπαθές) τους συνέλαβαν να συνευρίσκονται.»

Αλλά φανταστείτε ο όλος ΣΥΡΙΖΑ να συνευρεθεί με  το όλον ΠΑΣΟΚ ..
Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία του  ομαδικού σεξ…

Αλλά  υπάρχουν ακόμα και πιο προωθημένες καταστάσεις, γιατί ο Γιάννης Μπαλάφας (υφυπουργός Εσωτερικών ) δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνύπαρξης του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ,  λέγοντας: «Έχουν δει πολλά τα μάτια μας, γίνονται καινούρια πράγματα».
..και όπως καταλαβαίνεται μιλάμε περί …οργίου

Και πράγματι  και σωστά είπε ο Γιάννης Μπαλάφας:
«Έχουν δει πολλά τα μάτια μας, γίνονται καινούρια πράγματα».
…και θα δουν πολλά..

Έτσι δεν είναι σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ ;


Υστερόγραφο:

Μα είναι  τόσο πολύ καιροσκόποι,τόσο πολύ ανόητοι, τόσο πολύ ….. ;

1 σχόλιο:

  1. Σχόλιο 1. https://www.youtube.com/watch?v=5RM_SgzqB2o
    Σχόλιο 2. https://www.youtube.com/watch?v=hc-kDby6ALE

    ΑπάντησηΔιαγραφή