Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Καλή Χρονιά, Χρόνια πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Αγώνες για ένα Καλύτερο Αύριο !

Καλή Χρονιά, Χρόνια πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Αγώνες για ένα Καλύτερο Αύριο !2016, μια χρονιά πλήρης  γεγονότων και προκλήσεων, διαψεύσεων και  ακύρωσης προσδοκιών.

2017, μεταβατική συνέχεια ελέω μνημονίων, της εκτεταμένης  φτώχειας, ανεργίας, λιτότητας, μειώσεων, φόρων, αυξήσεων, υπανάπτυξης και  οπισθοδρόμησης( και ιδιαίτερα στην Ηλεία) αδιεξόδων, φόβου και αδιεξόδων αλλά και των ακροδεξιών τεράτων. Τα  πράγματα ζορίζουν κι άλλο, νέοι κίνδυνοι προστίθενται στους παλιούς, για τον καθένα μας, για τα παιδιά μας, για την κοινωνία για την πατρίδα μας.

Η υποταγή, η ανικανότητα και η υποκρισία καθώς και οι νεοφιλελευθερισμός  των καθεστωτικών πολιτικών και κομμάτων (που σημαίνει συνέχιση της καταστροφής μας ) συμπορεύεται με την οργή, αγανάκτηση και προεκρηξιακή αναμονή της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Εύχομαι το  2017 να μας φέρει υγεία, ευημερία, αγάπη ευτυχία, στη ζωή μας νέα ελπίδα και νέες προσδοκίες.

Όσο  κι αν χρειαζόμαστε την ζεστασιά της ελπίδας και της πίστης σε κάτι καλύτερο, αυτό δεν θα προκύψει από κάποιο «θαύμα». Δεν είναι λίγη η αγάπη που κυκλοφορεί μέσα και γύρω μας, μα δυστυχώς δεν φτάνει.

Να αλλάξουμε την οπτική που βλέπουμε τον κόσμο, να αλλάξουμε τον εαυτό μας, να συμβάλλουμε στο να αλλάξει ο κόσμος.

 Το χρωστάμε στον εαυτό μας, στα παιδιά μας, στον τόπο μας.

Εύχομαι να απαλλαγούμε επιτέλους από την καταδυνάστευση των μνημονίων και να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια, την ελευθερία και τη δημοκρατία.

Ελπίζω,  εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολλοί και πολλές που θα ενεργοποιηθούν σε μια νέα δημοκρατική-πατριωτική  ενότητα και αντίσταση  και  ότι το 2017 θα είναι ένας χρόνος αυτοσυνειδησίας και νέας αφετηρίας για τον λαό και τους αγώνες του.

Καλή Χρονιά, Χρόνια πολλά με Υγεία, Ευτυχία και Αγώνες για ένα Καλύτερο Αύριο !


Μαρίνος Οδυσσέας Λάμπρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου