Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Στον αγύριστο να πάτε, στα τσακίδια !

 Στον αγύριστο να πάτε, στα τσακίδια !



Ως κοινοί λωποδύτες  κάνετε  ριφιφί στις ζωές μας,  λεηλατείτε το παρόν,  καταληστεύτε το μέλλον μας, των παιδιών μας, της χώρας μας.

Κλέβετε ό,τι είχε μείνει στον κόσμο για να αντέξει.
Το περίσσευμα της σύνταξης ή του μισθού που κάλυπτε τις ανάγκες του εγγονιού, του ανέργου ή του φοιτητή.
Με το ασφαλιστικό και τη φορολογία.
Για να πανηγυρίζετε τα «πλεονάσματα» της ανέχειας.

Για να πληρώνετε τους τοκογλύφους του ΔΝΤ, της Γερμανίας και της ΕΕ, να ενισχύετε τις τράπεζες, τους εργολάβους, για μπείτε στη ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ  που θα ωφελήσει μόνο τις τράπεζες και τις μεγάλες επιχειρήσεις,  για να ρυθμίσετε το χρέος, πράγμα που δεν θα γίνει τώρα και όταν(αν) γίνει, όπως γίνει  θα είναι ισόβια δεσμά και έλεγχος της Ελλάδας  .

§  Έχετε γονατίσει τον κόσμο  από τα απανωτά χαράτσια, τους φόρους, τις αυξήσεις της ΔΕΗ, έχετε πέσει ως ύαινες να κατασπαράξετε τον λαό.
§  Περηφανεύεστε για το ξεπούλημα της εναπομείνασας  δημόσιας περιουσίας και των υποδομών. Ξεπουλάτε ό,τι δεν πρόλαβαν να ξεπουλήσουν οι προηγούμενοι. Και το πανηγυρίζετε κιόλας,  και το λέτε ανάπτυξη.
§  Κόβεται συντάξεις, αυξάνετε τους φόρους (με την μείωση του αφορολόγητου),
§  Κάνετε ρεσάλτο   στην μεσαίας αυτοαπασχολούμενη τάξης, την εξαφανίζετε  την κουρσεύτε  με πειρατική  φοροεπιδρομή.
§  Περικόπτετε το  ΕΚΑΣ, μειώνετε των επιδόματα ανεργίας, μειώνετε  τα επιδόματα θέρμανσης, μειώνετε τα επιδόματα αναπηρίας, καταργείτε  το  αφορολόγητο εισφορών.
§  Απελευθερώνετε  τις μαζικές απολύσεις, απονομιμοποιείτε  τις  απεργίες, αναιρείτε τις κλαδικές συλλογικές συμβάσεις (αφού υπερισχύουν οι επιχειρηματικές), καταργείτε την αργία της Κυριακής.
§  Καταστρέφετε το σύστημα της δημόσιας υγείας με νέες περικοπές στις ήδη κουτσουρεμένες δαπάνες για την Υγεία . Με λιγότερους γιατρούς, εξοπλισμό, κλίνες, όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν θα έχουν χειρότερη υγεία. Και αρκετοί θα πεθάνουν. Εξαιτίας σας.
§  Διαλύετε την παιδεία. Μειώνετε τα μαθήματα στα σχολεία. Ετοιμάζεστε να κλείσετε πανεπιστημιακά τμήματα. Καλύπτετε κενά με μετατάξεις και συμβάσεις των 300 ευρώ.
§  Πλειστηριάζεται ακίνητα( σε λίγο και ηλεκτρονικά), κατάσχετε τα πάντα (μισθούς, συντάξεις, κάποιες οικονομίες για την κακιά ώρα)  με ρυθμούς πολυβόλου.  


·         Ξεχάσατε τις απαιτήσεις για την καταβολή των γερμανικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.
·         Είπατε θα χτυπήσετε την διαπλοκή και πέρα από κάποιες συζητήσεις στη Βουλή και μεγαλόστομες κορώνες, τα αποτελέσματα ελάχιστα, αλλά  και προετοιμασία μιας  νέας διαπλοκής.
·         Διαλαλήσατε «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα» και τώρα θα μας πάρετε και τα σώβρακα.
·         Υποσχεθήκατε ότι δεν θα πέσει το αφορολόγητο και πως αν πέσει θα παραιτηθείτε, αλλά εκεί κολλημένοι στις καρέκλες.
·         Διατυμπανίζατε «Κανένα σπίτι σε χέρι Τραπεζίτη» , «Όχι στο ξεπούλημα  της Δημόσιας περιουσίας» και δεν έχετε αφήσει τίποτα όρθιο.
·         Εξαγγείλατε το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», μετά το πήγατε στο «Παράλληλο Πρόγραμμα» και τώρα για «Αντίμετρα» που θα εφαρμοστούν όπως και τα προηγούμενα, και που κάποια αντί- μέτρα ασπιρίνες θα (αν) εφαρμοστούν αφού έχουν υλοποιηθεί εφαρμοστεί όλα και τα 140 «προαπαιτούμενα».


Περισσότεροι φόροι, λιγότερες  συντάξεις, μεγαλύτερο ξεπούλημα, λιγότερη  υγεία,  λιγότερη παιδεία, μικρότερα μεροκάματα,
λιγότερη ζωή, μίζερο παρόν,  φοβηχτερό μέλλον και τα παιδιά μας στα ξένα.

Αυτό κάνετε.
Α ! και περισσότερη  παραμονή σας  στις αναπαυτικές και ωφέλιμες για σας, καρέκλες της εξουσίας

Γι’ αυτό, σταματήστε να παρουσιάζετε σαν απειλή ή κίνδυνο το να ανατραπείτε μπας και έλθουν  και οι άλλοι της δεξιάς.
Μα τι άλλο χειρότερο θα έκαναν ?
Στο ίδιο κλαμπ ανήκετε, αυτό που πατάει στο λαιμό τον λαό.

Απλά εσείς συμφέρετε στους ξένους επιβήτορες της χώρας, 
γιατί απογοητεύσατε κόσμο, σπιλώσατε αυτό που ονομάσατε εσείς αριστερά,  αδρανοποιήσατε το λαϊκό κίνημα,
είστε οι χρήσιμοι υποταγμένοι, αποταγμένοι από την προοδευτική συνείδηση του λαού.

Μπορεί αυτό ο λαός να κάθετε ζαλισμένος, απελπισμένος, αλλά να ξέρετε, πως σας «στολίζει», με τι λόγια, με τι θυμό και με τι  οργή τα εκφράζει.

Θα εκπλαγείτε από το πόσοι είναι έτοιμοι να σας πουν: «Στον αγύριστο να πάτε,  στα τσακίδια».

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ,, ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,,, ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΕΣΕΙΣ ,,,,,, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή