Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Τα τίποτα της Περιφέρειας παραγάγουν μηδενικά για την Ηλεία.

Τα τίποτα της Περιφέρειας  παραγάγουν μηδενικά για την Ηλεία.


Όταν η ανικανότητα, συναντά την ανοησία στο έδαφος της χυδαίας κοροϊδίας,
έχει τον πηχυαίο τίτλο: Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας,
 με υπότιτλους μικρούς και ελάχιστους (κάτι σαν κάποιους που παριστάνουν τους αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Γεωργιόπουλος, Κώστας  Μητρόπουλος, Πάνος Μπράμος , μαζί τους άφωνες περιφερειακούς συμβούλους-συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης).
Προσεγγίζοντας την (νέα) τετραετία διαχείρισης της Περιφέρειάς Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ), τα τίποτα οι διαχειριστές της ΠΔΕ, παραγάγουν μηδενικά για την Ηλεία.

Η αποθέωση του αισχρού περιπαιγμού της Ηλείας είναι η αναγγελία από το περιφερειάρχη της δράσης «Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας  σε Πύργο για την ευαισθητοποίηση των νέων και τη μείωση των τροχαίων», περιγελώντας μας λέγοντας :
«Όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο! Είναι επιτακτική ανάγκη να διαμορφώσουμε μια άλλη κουλτούρα. Δεν αρκούν οι παρεμβάσεις χρειάζεται και αλλαγή συμπεριφοράς»
Αυτό όμως που θα δώσει ένα οριστικό τέλος,  είναι η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού. Διεκδικούμε στο ακέραιο αυτό που δικαιούται η περιοχή. Κανένα εμπόδιο δεν υπάρχει. Διεκδικούμε ένα σύγχρονο αυτοκινητόδρομο».

Αυτοί οι αισχροί ψεύτες και διαστρεβλωτές της αληθείας, αυτοί που ενώ σε όλη την Ελλάδα παραδόθηκαν αυτοκινητόδρομοι η Ολυμπία Οδός  (Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα) συμφώνησαν  το 2013  να εξαιρεθεί από τις συμβάσεις παραχώρησης και «πούλησαν» των Ηλείους  καταπατώντας υποσχέσεις, δηλώσεις και αποφάσεις.

Αυτοί οι «εγκληματίες» που εγγράφουν νεκρούς  και σακατεμένους στα τεφτέρια τους στην  αθλιότητα-καρμανιόλα που ονομάζεται Εθνική Οδός Πάτρα –Πύργος .
Έρχονται και ομιλούν για «Οδική  Ασφάλεια», όταν όλοι οι δρόμοι της Ηλείας (Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό αλλά και το αγροτικό)  είναι  σφαγεία, είναι κατεστραμμένοι, με ατελείωτες λακκούβες, κλεισμένες από φυτά, αφώτιστοι, με νερά λιμνάζοντα, με διασταυρώσεις σκοτώστρες, με οριζόντια σήμανση ουσιαστικά ανύπαρκτη, με φωτεινούς σηματοδότες χειρότερους κα από τα φλάς παλαιών αυτοκινήτων με…, με..

Μα πως κοιμάστε ήσυχος  κύριε  Κατσιφάρα και κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ(όλοι τις  ίδιες ευθύνες έχουν),
πως είναι δυνατόν  να χρησιμοποιείται και να μεταλλάσσεται τις εγκληματικές  ευθύνες σας ως ατού σας  και κάνετε μαθήματα.
Αίσχος και ντροπή σας  !

Γιατί επιχαίρουν όλο αυτοί , γιατί πανηγυρίζουν ?

Οι  δρόμοι άθλιοι, ο  σιδηρόδρομος δεν υπάρχει, η λειτουργία του  αεροδρόμιου της Ανδραβίδας χάνεται, συνεχής  η κοροϊδία με το ταμείο Μολυβιάτη  και τη υφαρπαγή των προσφορών  προς τους Ηλείους πυρόπληκτους, η οδική σύνδεση Ολυμπία-Βυτίνα-Τρίπολη να έχει σταματήσει, κανένα μα κανένα έργο Εθνικής σημασίας να μην έχει εκτελεστεί στην Ηλεία την τελευταία 25ετια , αγροτοκτηνοτροφική παραγωγή του νομού μας να καταστρέφεται, οι  Σχολές ΤΕΙ να κινδυνεύουν, η  έλευση του δικτύου φυσικού αερίου παραμύθι, όπως και η αξιοποίηση της Αρχαίας Ολυμπίας η ανάπτυξη του Δευτερογενούς  τομέα της  Οικονομίας, αλλά Βιομηχανική Ζώνη και τόσα άλλα..

Αυτοί αντί να παραγάγουν έργο ,φωτογραφίζονται είτε μια γιαούρτια στα χέρια, με μελισια, με σταφύλια, με κότες με αρνιά, σε επιχειρήσεις (κάνοντας τουρισμό), λέγοντας παρλαπίπες , παίζοντας «ποδοσφαιράκι», με σχέδια έργων (που τα κοιτούν ανάποδα), σε λιτανείες, σε εκκλησίες, 
σαν μοντέλα σε πασαρέλα,
γλάστρες μαραζωμένες…

Αυτοί  οι ολετήρες  και κοροϊδευτές  του νομού μας βρίσκουν και τα κάνουν.

Βρίσκουν  και τα κάνουν, όταν  τα μέσα ενημέρωσης  του τόπου μας (κυρίως τα τρία Π..), δεν ασκούν κριτική, έλεγχο, δεν υψώνουν «φωνή» ,  και κάθε μέρα έχουν ανακοινώσεις  «δραστηριότητας» της ηγετικής ομάδας της Περιφέρειας .
Αυτά τα  μέσα ενημέρωσης βρίσκει ο Κατσιφάρας  και αυτά μας κάνει..

Βρίσκουν  και τα κάνουν, όταν  η αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ, Σιώκος, Νέα Δημοκρατία )στο Περιφερειακό  Συμβούλιο, στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν. Γλάστρες κανονικές. Άχρηστοι και ψεύτες !

Αλλά και οι Δήμαρχοι;
Και αυτοί μιλιά.
Μιλιά για τα μεγάλα και αναγκαία έργα υποδομής, λες και η «Ολυμπία Οδός» δεν αφορά τον Δήμο Πύργου, Ήλιδας, Πηνειού, Ανδραβίδας-Κυλλήνης   ή  η συνδέσει της Ηλείας με την Αρκαδία δεν αφορά τον Δήμο αρχαίας Ολυμπίας.

Βολεύονται με κάνα μικροεργάκι, μόνιμα με απλωμένο το χέρι, σαν ζήτουλες .
Δεν τολμούν να διαμαρτυρηθούν, ελπίζοντας την εύνοια του «μεγάλου»  του Κατσιφάρα.
Ο χορός των μίζερων και υποταγμένων

Αλλά και εμείς (όχι όλοι ) οι πολίτες,  μιλιά !
Συνεχίζουμε να οραματιζόμαστε … σαν σε κώμα και σε  αφασία..
Μας περιγελούν και δεν συμβαίνει τίποτα !
Μας κοροϊδεύουν και το διασκεδάζουμε !
Μας «κλέβουν» και τους επιβραβεύουμε !

Και όχι μόνο αυτό..
Αυτοί οι ίδιου οι Ηλείοι πολίτες που εξέλεξαν Κατσιφάρες, Γεωργιόπουλους, Μπράμους, Μητρόπουλους, Λιατσήδες, Καστρινούς, Κοτζάδες, Χριστοδουλόπουλους   και λοιπούς, θα ξαναεκλέξουν  αυτούς ή κάποιους αντίγραφα τους  (πρώην βουλευτές, υπαλλήλους αφεντικών, υποτακτικούς κλπ )

Ελπίζω να κάνω λάθος στα γραφόμενα μου και να διαψευστώ !
 Αλλά πιστεύω πως όχι, δεν κάνω λάθος !

Η  Ηλεία χρειάζεται,
 σχέδιο εξόδου από τον  βάλτο την υποανάπτυξης  και οπισθοδρόμησης,
διαρκής αγώνας διεκδίκησης,
ικανούς, νέους   και τίμιους ανθρώπους να ηγηθούν,
και τους Ηλείους ενωμένους και αποφασισμένους ! 

1 σχόλιο: