Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

….και όμως οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών - εκτελέσεων στην «Πατρών-Πύργου» ζητούν την ψήφο των Ηλείων… Ένας νεκρός κάθε μήνα στην Πατρών – Πύργου και 4 τραυματίες


….και όμως οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών - εκτελέσεων στην «Πατρών-Πύργου»  ζητούν την ψήφο  των Ηλείων…

Ένας νεκρός κάθε μήνα στην Πατρών – Πύργου και 4 τραυματίες























Έρευνα εξευτελισμού και ράπισμα για όλους μας (αυτών που κοροϊδεύουν και 
εμάς που τους ανεχόμαστε ) η έρευνα του Δημήτρη Δελεβέγκου στο Capital.gr. «Ένας νεκρός κάθε μήνα στην Πατρών – Πύργου»(εδώ το δημοσίευμα).

Την τριετία 2016-2018, η Πατρών – Πύργου μετρά, συνολικά, 37 θανατηφόρα ατυχήματα με 43 νεκρούς, αριθμός που αντιστοιχεί σε, περίπου, μία χαμένη ζωή, κάθε μήνα. 

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, υπήρξαν 135 τραυματίες, οι 11 σοβαρά και 124 ελαφρά, που αντιστοιχεί σε, περίπου, σε τέσσερις  τραυματίες κάθε μήνα..

…και αυτά χωρίς να υπολογιστούν οι λεγόμενοι ως  εθνικοί  οδοί «Πύργου – Ολυμπίας» και «Πύργου- όρια νομού Μεσσηνίας»

..αυτά τα δυστυχήματα έγιναν στους δρόμους που ήταν να κατασκευσαστεί η «Ολυμπία Οδός/Πάτρα-Πύργος-Ολυμπία-Τσακώνα»

Τα στοιχεία μετατρέπονται σε κόλαφο και καταδίκη από άλλη έρευνα του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών» (εδώ η έρευνα )που απέδειξε  ότι στην Πατρών-Κορίνθου (πλέον Ολυμπία Οδό) όπου, μετά από την παράδοση του σύγχρονου κλειστού αυτοκινητόδρομου πριν από τρία χρόνια, η συχνότητα των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα μειώθηκε κατακόρυφα αγγίζοντας το 90% .

Δηλαδή αν δεν είχε απενταχθεί τα «Πάτρα-Πύργος» δεν θα είχαν πεθάνει 38 συνάνθρωποι μας, ναι ! 38 θα ζούσαν και δεν θα είχαν τραυματιστεί  121

Κάθε μήνα και  ένας με δύο νεκροί  και τέσσερις έως πέντε  σακατεμένοι(αν υπολογιστούν και υπόλοιπος ακυρωθείς αυτοκινητόδρομος εντός Ηλείας) , σπίτια κλείνουν, οικογένειες καταστρέφονται, περιουσίες διαλύονται  και όμως  συνεχίζουμε και συνεχίζουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Πρέπει να απαιτήσει ο Νομός Ηλείας άμεσα να επισκευαστουν, συντηρηθούν  και βελτιωθούν τα τμήματα «Πάτρα-Πύργος», «Πύργου – Ολυμπίας» και «Πύργου- όρια νομού Μεσσηνίας» και όχι αυτά πασαλείμματα κοροϊδίας που εκτελεί (και «εκτελεί» θανατώνοντας  αθώους  ) η Περιφέρεια και η Κυβέρνηση.
Πρέπει να το απαιτήσουν οι πάντες, αυτοί που ζητούν την ψήφο μας, αλλιώς να πάνε όλοι σπίτι τους!!!!

Ένα δρόμος, βαμμένος κυριολεκτικά με αίμα, που έχει καταστεί  ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Ελλάδας, ένας δρόμος  100 περίπου χιλιομέτρων με  τριπλάσια  τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα από τον  πενταπλάσιο σε μήκος (502 χιλ.) οδικό άξονα «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» και δυόμιση παραπάνω  τροχαία δυστυχήματα και ατυχήματα από τον εξίμισιφορές μακρύτερο(658 χλμ.) οδικό άξονα της «Εγνατία Οδός».
Ένα δρόμος μνημείο κοροϊδίας από όλο το πολιτικό σύστημα προς τους Ηλείους  και όσους τον χρησιμοποιούν.

Η κοροϊδία έχει φτάσει στα όρια του χλευασμού μας , όταν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα ολοκληρωμένο το μεταφορικό σύστημα  επικοινωνίας με ολοκληρωμένους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους.
Παντού  έχουν σύγχρονους  οδικούς άξονες, που προστατεύουν  και  από τα λάθη, προστατεύουν τη ανθρώπινη ζωή και σωματική ακεραιότητα  εκτός Ηλείας, που τιμωρείται και θυσιάζει  στο «Μολώχ της ασφάλτου» ανθρώπους, σακατεύει πολλούς με πάνω,  από 250 νεκρούς και  2.000  τραυματίες (οι περισσότεροι βαριά) την τελευταία 25ετια .


Όλοι αυτοί  είναι «δολοφονημένοι» και σακατεμένοι, από την αδιαφορία αυτού που λέγεται κράτος και με ενόχους  αυτούς που το διαχειρίζονται και που δεν είναι άλλοι από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ  (κυρίως και πρωταρχικά) και ΣΥΡΙΖΑ  και το πολιτικό σύστημα  της Ηλείας (βουλευτές, κόμματα, Δήμαρχοι κλπ),  η  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
….και όλο αυτοί ζητούν την  ψήφο των Ηλείων ο εχθρός της Ηλείας  Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας,  ο Νεκτάριος Φαρμάκης που απεντάχθηκε το τμήμα «Πάτρα Πύργος» τέλη του 2013 δεν μίλησε, δεν διαφώνησε, συμφώνησε και τώρα καταγγέλλει…


Υποκριτικά επιρρίπτει ευθύνες  ο ένας στον άλλον, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ …όμως
αν η ευθύνη βαραίνει τον ΣΥΡΙΖΑ για την καθυστέρηση να ξεκινήσει και αν τελειώσει ποτέ το έργο, η ευθύνη  επίσης βαραίνει μεγαλύτερα την Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα, που το 2013  το απένταξαν, το πέταξαν …από τις συμβάσεις παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων …Είναι απλό αν παρέμενε στην σύμβαση παραχώρησης της « Ολυμπίας Οδού/ Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα- Πύργος – Τσακώνα» η Ηλεία από το 2017  θα είχε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.Όλα τα  μετά λεγόμενα τους είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις» …
και ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν ένα μήνα έκανε την φιέστα του…
…και οι νεκροί και οι σακατεμένοι θα προστίθενται  και «αύριο» και στο μέλλον …

Και αυτό, επειδή αυτοί που παριστάνουν τους «καπετάνιους», τους τιμονιέρηδες, τους ταγούς του  τόπου, αυτοί οι άθλιοι, οι «εγκληματίες»  είναι ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών –εκτελέσεων στην Πατρών – Πύργου  γιατί:
πρώτον η «Πατρών-Πύργου» έχει τεράστια επικινδυνότητα συνέπεια των τεράστιων προβλημάτων που έχει (ασυντήρητος, χωρίς σήμανση, οι φωτεινοί  σηματοδότες μικροί και συνήθως δεν λειτουργούν , πνιγμένος από δέντρα και φυτά, με λακκούβες, με δεκάδες διασταυρώσεις, χωρίς φωτισμό, με «σαμάρια» κ.α.)   και 
δεύτερον διότι το τμήμα  «Πάτρα - Πύργος»  του αυτοκινητόδρομου «Ολυμπίας Οδού» έχει ανασταλεί η κατασκευή του.

Ένας δρόμος που παραμένει καρμανιόλα
και αναγγέλλουν, έναρξη εργασιώνή  επισκευές  του υπάρχοντος δρόμου «καρμανιόλα» και  ο οποίος παραμένει ….λαιμητόμος..

Έχουν γυρίσει την Ηλεία  35 χρόνια πίσω, στο παρελθόν χωρίς Αυτοκινητόδρομο, χωρίς Σιδηρόδρομο, χωρίς οδική σύνδεση με Αρκαδία, πήραν το Αεροδρόμιο και τους λένε και μπράβο…!!!
Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν …..?

Και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ψάλλουν ωσαννά προς αυτούς τους και τα βρίσκουν όλα καλώς καμωμένα ( για την τσέπη τους).
Και  οι Δήμαρχοι, σύμβουλοι, κόμματα, φορείς μιλιά, κιχ…
Και υποψήφιοι (Περιφέρειας, Δήμων, Ευρωβουλής..) τσιμουδιά !
Και άνθρωποι σκοτώνονται και σακατεύονται
…μία χαμένη ζωή και τέσσερις  τραυματίες κάθε μήνα.. 
Και εμείς θα συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε (και να τους ψηφίζουμε) .
Εύγε τους και εύγε μας !

Σημείωση:
Αναλυτικά  για την φιέστα ΣΥΡΙΖΑ και τις ευθύνες του συνολικού πολιτικού συστήματος ανατρέξτε στο άρθρο μου: «Πατρών-Πύργου: Η κοροϊδία συνεχίζεται … το έργο κάποτε θα… …και οπολιτικαντισμός καβάλησε … μπουλντόζα…» εδώ..

1 σχόλιο:

  1. Πουλιμενοι που πρεπει να Μαυριστουν Γι αυτο και μονο δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.... Ενας δρομος 90 χιλιομετρων εχει καταντησει ΣΥΡΙΑ για την Περιοχη λες κι εχουμε πολεμο.. Ασε που θελαν να τον κανουν 10 κομματια.. ΟΥΣΤ.. Δεν υπαρχουν δικαιολογιες οτι και να λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή