Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Οι δολοφονίες στον δρόμο «γκιλοτίνα» συνεχίζονται, άλλοι δυο νεκροί στην Πατρών –Πύργου


Οι δολοφονίες στον δρόμο «γκιλοτίνα» συνεχίζονται, άλλοι δυο νεκροί στην Πατρών –Πύργου

«Αυτό είναι το τεράστιο θέμα( η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου «Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα και  Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας) , το ζωής ή θανάτου..που πρέπει να μαζευτούν υπογραφές, να γίνει Δημοψήφισμα σε όλη την Ηλεία, να γίνει γενική Απεργία, να κλείσουν  οι δρόμοι, να βγει ο λαός στους δρόμους…»
«Οι νεκροί και οι τραυματίες ( κατά πληροφορίες) είναι καθηγητές στο ΓΕΛ Λεχαινών πηγαινοέρχονταν Πάτρα-Λεχαινά και  που πλήρωσαν τον φόρο αίματος των αναπληρωτών και της μη υπηρέτησης στον διαμονής τους… αυτού του αίσχους που πρέπει να σταματήσει  με διορισμούς μονίμων…δασκάλων και καθηγητών.. και που σε αυτό το θέμα η ΕΛΜΕ και η ΟΛΜΕ πρέπει να απαντήσει με κινητοποιήσεις!»

Η πολλαπλή Δολοφονία:
 Μια ακόμα τραγωδία στην Πατρών-Πύργου. Δύο άνδρες σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ύψος των Καμινίων. Έχουν τραυματιστεί δύο ακόμα άτομα . Και οι 4 επέβαιναν σε όχημα που εξετράπη της πορείας του. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.


Το όχημα κινούνταν με  κατεύθυνση προς Πάτρα, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με συνέπεια  το να  προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες, να τις σπάσει και εν συνεχεία να καταλήξει σε παράδρομο της Εθνικής οδού.
 Οι κατά συρροήν Δολοφόνοι (όλες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις ) οι οποίοι
 κυκλοφορούν  ελεύθεροι και συνεχίζουν να δολοφονούν…
Οι δύο ακόμη νεκροί ( κατά πληροφορίες είναι καθηγητές στο ΓΕΛ Λεχαινών πηγαινοέρχονταν Πάτρα-Λεχαινά και  που πλήρωσαν τον φόρο αίματος των αναπληρωτών και της μη υπηρέτησης στον διαμονής τους… αυτού του αίσχους που πρέπει να σταματήσει  με διορισμούς μονίμων…δασκάλων και καθηγητών.. και που σε αυτό το θέμα η ΕΛΜΕ και η ΟΛΜΕ πρέπει να απαντήσει με κινητοποιήσεις! ) και οι τραυματίες προστίθενται στην μαύρη λίστα των νεκρών και θανατωμένων στην γκιλοτίνα  της Πατρών –Πύργου.

Οι ι πολιτικοί της Ηλείας, της Περιφέρειας και των όλων Κυβερνήσεων  έχουν εκτοξεύσει την Ηλεία   σε ένα άλλο δυστοπικό πλανήτη, που ούτε   «Ολυμπία Οδό»  έχει,  ούτε σιδηρόδρομο  έχει, ούτε Αεροδρόμιο έχει…
Η  Ηλεία  εκτίει ποινή και δολοφονείται κάθε μέρα ,
Η Ηλεία τιμωρείται και ούτε   «Ολυμπία Οδό»  έχει,  ούτε σιδηρόδρομο  έχει, ούτε Αεροδρόμιο έχει…
Η Ηλεία (και πολλά άλλα ζηλευτά καλά)  δεν έχει «μοίρα»(πολιτική)…
Η Ηλεία έχει  άχρηστο και εχθρικό προς αυτήν πολιτικό σύστημα την έχει ξαποστείλει και την δολοφονεί

Αυτό είναι το τεράστιο θέμα( η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου «Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα και  Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας) , το ζωής ή θανάτου..που πρέπει να μαζευτούν υπογραφές, να γίνει Δημοψήφισμα σε όλη την Ηλεία, να γίνει γενική Απεργία, να κλείσουν  οι δρόμοι, να βγει ο λαός στους δρόμους…

Είχα γράψει πρόσφατα..
«130 νεκροί την τελευταία 10ετία στον δρόμο «Πάτρα-Πύργος» και άλλοι 70 νεκροί στους δρόμους «Πύργος-Κυπαρισσία»  και « Πύργος-Ολυμπία» !
Σύνολο 200 νεκροί !
Οι τραυματίες  πάνω από 4.000…
Πόλεμος !
Υπάρχουν ευθύνες για το θανατικό στους δρόμους ευθύνες σε αυτούς που απένταξαν το 2012 από την σύμβαση παραχώρησης, ευθύνες για αυτούς που δεν τον κατασκεύασαν μέχρι το 2015, ευθύνες για αυτούς το τμηματοποίησαν  και δεν το κατασκεύασαν μέχρι το 2019 και ευθύνες σε αυτούς που αναιρούν ότι έχει ξεκινήσει και μας οδηγούν στο δρόμο του ποτέ  !

Υπάρχουν ευθύνες γιατί ο δρόμος τρόμος, έχει μετατραπεί σε επικοινωνιακό παιγνίδι με αρνητικούς πρωταγωνιστές του Δημάρχους (κυρίως του Πύργου και της Αμαλιάδας),τους Βουλευτές (που μόνο χαμόγελα ξέρουν μοστράρουν στις εφημερίδες ), τη Περιφέρεια ( που άκουσον, άκουσον αντέδρασε φτιάχνοντας μια επιτροπή..)  με κινητοποιήσεις που εξαγγέλλονται και δεν πραγματοποιούνται,  γιατί δεν υπάρχει  καμία δυναμική παρέμβαση ( σαν το αίμα που ρέει στον δρόμο…), γιατί αντί αντίδρασης υπάρχουν ψευτοτσαμπουκάδες και τεμενάδες στην εκάστοτε εξουσία, γιατί πάντα φταίνε οι επόμενοι,  γιατί όταν γίνονται κυβερνητικοί όλα τα ανέχονται…

Υπάρχουν και ποινικές ευθύνες, γιατί δεν είναι δυνατόν να σκοτώνεται κόσμος και να φταίει η λακκούβα, και τα νερά και όχι  αυτοί που δεν μερίμνησαν να  είναι ασφαλής ο δρόμος, που αναίρεσαν δια λόγων, έργων και ψήφου την κατασκευή του νέου Αυτοκινητόδρομου.

Αυτοί οι ηθικοί αυτουργοί, οι έμμεσοι αυτουργοί έχουν όνομα και επώνυμο…

Και ενώ υπάρχει αυτό το διαρκές έγκλημα θανάτων και τραυματισμένων αλλά και φθορών της ατομικής περιουσίας η Δικαιοσύνη του τόπου μας, δεν οδηγεί αυτοκίνητο, ούτε χρησιμοποιεί μέσα μεταφοράς, δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν διαβάζει ( πχ εφημερίδες).

Οι δολοφονίες και οι τραυματισμοί  στους δρόμους γίνονται με το φονικό όργανο που λέγεται Δρόμος «Πάτρα-Πύργος-Κυπαρισσία και Πύργος-Ολυμπία
Υπάρχει Δικαιοσύνη ? Αν ναι γιατί δεν κάνει κάτι  ?
Υπάρχει Λαός ( Ηλειακός) γιατί δεν αντιδρά, δεν διαμαρτύρεται, δεν παίρνει με τα στιλιάρια, γιατί τους (ξανά) ψηφίζει, γιατί χάφτει αμάσητο το ψέμα τους ?
Πάντως το δούλεμα των Ηλείων συνεχίζεται και ο κατάλογος των νεκρών και σακατεμένων μεγαλώνει..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου