Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Ανίκανοι, ανάλγητοι, ψεύτες και επικίνδυνοι, Κοροναϊοί … …γιατί τους εμπιστεύεστε ?


Ανίκανοι, ανάλγητοι, ψεύτες και επικίνδυνοι,  Κοροναϊοί  
…γιατί τους εμπιστεύεστε ?

Πριν έλεγαν  «δεν μπορούμε να παρέχουμε Υγείας σε όλους» (ΆδωνιςΓεωργιάδης ) δηλαδή σε όσους δεν μπορούμε ας πεθάνουν…


Πριν έλεγαν  «Λουκέτο σε Νοσοκομεία που δεν είναι ανταγωνιστικά» ( Μάκης Βορίδης) δηλαδή  έχεις χρήμα ζεις, δεν έχεις «ψοφάς»



Πριν λίγο έλεγαν «Η χώρα είναι θωρακισμένη απέναντι στον κορωνοϊό» (Β. Κικίλιας 24/02/2020) τα αποτελέσματα τα ξέρουμε..


Όταν τα χρειάστηκαν «Κάνουμε έκκληση σε γιατρούς νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό να υποβάλλουν αίτησης και θα προσληφθούν με 2ετεις συμβάσεις και μετά να παραμείνουν στο σύστημα υγείας», (υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας)

Ανίκανοι, ανάλγητοι, ψεύτες και επικίνδυνοι
…γιατί τους εμπιστεύεστε ?

Εμείς σε αυτή την μεγάλη κρίση  με την επιδημία κοροναϊού  του να παραμείνουμε άνθρωποι, αλληλέγγυοι, και σοβαροί( να τηρούμε τους κανόνες και τις οδηγίες προφύλαξης και προστασίας !


Να απαιτήσουμε:
  • Άνοιγμα όλων των κλινών ΜΕΘ τώρα
  • Μαζικές προσλήψεις μονίμων  τώρα (και όχι με τρίμηνα, εξάμηνα, δίχρονα μπλοκάκια, επικουρικά κλπ)
  • Στελέχωση  των Νοσοκομείων με επαρκή Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Διοικητικό Προσωπικό, Τεχνικού και Βοηθητικού προσωπικού, για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείων μας.
  • Λειτουργία με πλήρη επάρκεια των Νοσοκομείων Πύργου και Αμαλιάδας με τις κλινικές και τα τμήματα που είναι αναγκαία επαρκή Στελέχωση Κέντρων Υγείας Κρεστένων, Ανδρίτσαινας, Αρχαίας Ολυμπίας,  Γαστούνης  και  Ζαχάρως και όλων των Περιφερειακών Ιατρείων.
  • Υπεράσπιση  της δημόσιας και δωρεάν υγείας, της  ελεύθερης πρόσβασης και παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης προς όλους του πολίτες, ασφαλισμένους και ανασφάλιστους, Έλληνες και μετανάστες.

…και όταν περάσει η «μπόρα»

να θυμηθούμε, αυτούς που ήθελαν να κλείσουν Νοσοκομεία, η Υγεία να είναι για λίγους,

να μην ξεχάσουμε την ανικανότητα τους και τον κυνισμό τους και αναλόγως να δράσουμε, αγωνιστούμε και να ψηφίσουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου