Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ο Δήμαρχος Πύργου πιάστηκε με το ψέμα (του…και όχι με την γίδα) στο χαρτί (και όχι στην πλάτη)


Ο Δήμαρχος Πύργου πιάστηκε με το ψέμα (του…και όχι με την γίδα) στο χαρτί (και όχι στην πλάτη)



Κόλαφος για  τον δήμαρχο Πύργου είναι το αποκαλυπτικό έγγραφο του Ilialive.gr που όχι μόνο αποδεικνύει ότι ο Τάκης Αντωνακόπουλος ορίζει τον Λεωνίδα  Βαρούξη, «ως αριστίνδην μέλος και Επίτιμo πρόεδρο  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου» αλλά και αποκαλύπτει ότι εψεύσθη όταν στις 17/12/2019 είχε δηλώσει «δεν υπάρχει επίτιμος». 
Μόνο προσβολή για τον θεσμό του Δημάρχου και τον Δήμο Πύργου είναι η με ντοκουμέντα ( έγγραφο) απόδειξη ότι ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος «συνελήφθη» ψευδόμενος,

  • όταν στις17/12/2019 αναληθώς δήλωνε και ψευδόμενος ..διέψευδε την
    αποκάλυψη ( και πάλι ) του  Ilialive.gr περί ορισμού σε επίτιμο πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου Πύργου(ΔΛΤΠ)  τον πρώην πρόεδρο του Λεωνίδας Βαρουξή,
  • λέγοντας πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, ως απόφαση και ως γεγονός, αλλά και δηλώνοντας με κατηγορηματικό τρόπο «..όσον αφορά στην ορολογία επίτιμος, στην δημόσια διοίκηση, δεν υπάρχει επίτιμος, υπάρχει πρώην πρόεδρος, υπάρχει νυν πρόεδρος. Το διοικητικό συμβούλιο ως επίτιμο δεν έχει ονομάσει κανέναν πρόεδρο…»
  • διότι στο αποκαλυφθέν  έγγραφο με ημερομηνία 7 Νοεμβρίου 2019 και αριθμό πρωτοκόλλου 3242 με την υπογραφή του Δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου ορίζει  τον Λεωνίδα  Βαρούξη, «ως αριστίνδην μέλος και Επίτιμo πρόεδρο  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου».

Καταρράκωση του κύρους  του Δημάρχου είναι η τακτική και συμπεριφορά  του Τάκη Αντωνακόπουλου να μετέρχεται ψεμάτων, συνοδευόμενη από ανοίκεια φρασεολογία και ένα πρωτόγονο κουτσαβακισμό.

Εντύπωση  προκαλεί η επιχειρηματολογία  που αναγράφεται στο έγγραφο για τις ικανότητες του πρώην πρόεδρου του Λεωνίδα Βαρουξή και ιδιοκτήτη της Εφημερίδας «Πατρίς» ό,τι :  

«διαθέτει την απαιτούμενη αυξημένη εμπειρία και τις γνώσεις για την λειτουργία και τις ανάγκες  του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου καθώς και τις ιδιαίτερες επικοινωνιακές ικανότητες για την προώθηση του άνω Νομικού Προσώπου του Δήμου και των αναγκών του σε όλο το εύρος των δημοσίων σχέσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν με πολιτικούς, διοικητικούς και επιχειρηματικούς φορείς.»

…όταν είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο ..επίτιμος …

είναι ο πλέον αποτυχημένος Προέδρος του ΔΛΤΠ στην ιστορία του, ελέγχεται διοικητικά και δικαστικά ( και από καταγγελίες του νυν δημάρχου που τον διόρισε επίτιμο) για πράξεις του, χρησιμοποίησε την προεδρεία του για προσωπικούς σκοπούς, κατηγορείται για ανεπάρκεια και διασπάθιση των οικονομικών του. Και  ποιες γνώσεις έχει και ποιες ικανότητες  ?

Για την ιστορία επίτιμος Πρόεδρος του ΔΛΤ Πύργου Λ. Βαρουξής, εξελέγη στις 17.02.2020 στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε.).

Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει παλαιότερο δημοσίευμα μας   (...ότανεξαργυρώνονται γραμμάτια και υποσχετικές ....16/12/2019) και αποδεικνύει την ανάρμοστη πολιτική σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου ορίζει  και εκδότη της «Πατρίς» Λεωνίδα  Βαρούξη,

σχέση που αποδεικνύεται από την υπερβολική προβολή(λιβάνισμα ..) από τα δημοσιογραφικά μέσα του Λεωνίδα Βαρουξή, την εξαφάνιση από αυτά οιασδήποτε κριτικής φωνής ( της αντιπολίτευσης κλπ)  προς τον δήμαρχο και παντελή απουσία δημοσιογραφικού ελέγχου προς τα πεπραγμένα και άπραχτα του Δήμου .

Αποδεικνύεται έτσι η δανικαριά μεταξύ Τάκη Αντωνακόπουλου και Λεωνίδα Βαρουξή..

 …και όπως είχαμε γράψει:
«Βέβαια είναι εμφανής αλλά και πολύ γνωστή η υπερβολική επικοινωνιακή προβολή του Δήμαρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου από τα ΜΜΕ («Πατρίς» και «ΟΡΤ») του Λεωνίδα Βαρουξή γεννώνται ερωτήματα « Γιατί? », «Πως ?» αλλά και με τι ανταλλάγματα γιατί ως γνωστόν στο πεδίο της πολιτικής και των επιχειρήσεων …  «Τίποτα δεν δίδεται δωρεάν…».

..και δύο ερωτήματα :

1. Γιατί τόση πρεμούρα τον Λεωνίδα Βαρουξή  να είναι ..επίτιμος  και μέλος του  του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΙΜΕ ? Μήπως ανόητη μωροφιλοδοξία να είναι κάτι, πρόεδρος, μέλος ή κρύβει και άλλα κίνητρα πχ οικονομικά ?»
2. Γιατί διαδίδει ο πρώην (και πλήρως αποτυχημένος) πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου/Κατακόλου (ΔΛΤΠ/Κ) Λεωνίδας Βαρουξής, ότι θα είναι και πάλι πρόεδρος του ΔΛΤΠ/Κ ? Γιατί τι ξέρει ? 
Υ.Γ. :
1. Υπάρχουν  και άλλα …θα τα πούμε και αυτά

2.Για τις δανικαριές, τις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις που διεκπεραιώνει έναντι οφειλής (πολιτικής εννοώ..) προς το προηγούμενο Δήμαρχο Γαβρίλη Λιατσή ( και ολετήρα του Πύργου) … και αυτά θα τα πούμε.. και αυτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου