Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ένας γελοίος ..ένα παλιόπραμα ( περί Αδώνιδος η βρισιά) και όμοιοι του αυτοί που τον επικροτούν και ανέχονται….


Ένας γελοίος ..ένα παλιόπραμα ( περί Αδώνιδος η βρισιά) και όμοιοι του αυτοί που τον επικροτούν και ανέχονται…



Ο Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (όμοιος ομοίω αεί πελάζει ..;) έχει ξεπεράσει όλα τα όρια του κάθε ανθρώπινου και έχει εκπέσει στο επίπεδο του σκουπιδιού και που  σε βγάζει εκτός εαυτού  και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι του απευθύνεις τις χείριστες των εκφράσεων και να πραγματοποιήσεις τις ακραίες των ενεργειών

Υβρίζω και εγώ αλλά δεν μπορώ πρέπει να τα πω …και δεν ζητάω συγνώμη…!!!!!

 Ο σιχαμένος,  ο άκρως αντιπαθητικός, ο ανάλγητος, ο ονοματισμένος φασίστας υβρίζει, ειρωνεύεται, κατηγορεί τους πάντες επιτίθεται σε όλους τους φτωχούς, όλους τους ανήμπορους.. υπερασπίζεται  τους ισχυρούς  του χρήματος, τράπεζες, εισπρακτικές, πλειστηριασμούς, κερδοσκοπία, απολύσεις, περικοπές στην υγεία

·         ….δεν χρειάζονται χρήματα τώρα οι άνθρωποι είναι σε καραντίνα γιατί δεν έχουν που να τα ξοδέψουν,  ««Τι να τα κάνουν τα λεφτά; ..300 κιλά να γίνουν… ;»
·         ….περιφρονεί τους μακροχρόνια ανέργους  «“Μακροχρόνια άνεργοι άνω των 12 μηνών δεν δικαιούνται τα 400 ευρώ, διότι με κάποιο άλλο τρόπο επιβιώνουν» …και άφραγκοι και υβρισμένοι…
·         …υπερασπίζεται τις Τράπεζες, έχει μια αγωνία «Πώς θα ζήσουν οι τράπεζες;», που « οι χρεώσεις για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές είναι απαραίτητες για την επιβίωση των τραπεζών», που προτείνει μέτρα στήριξης των τραπεζών, μέσω ειδικού φόρου για «αλληλεγγύη στους τραπεζίτες».
·         ….υποστηρίζει αυτούς που αισχροκερδούν με τα απολυμαντικά ,«δεν είναι μικρή ποσοστιαία, αλλά όχι και αδικαιολόγητη» τελάλης της «ελεύθερης αγοράς»  και του μαυραγοριτισμού.
·         .….δικαιολογεί τις εισπρακτικές εταιρίες «Οι εισπρακτικές εταιρίες μπορούν να τηλεφωνούν» και δίνοντας τους το ελεύθερο να «πρήξουν τα συκώτια του  κόσμου»    
·         …..που περηφανευόταν για τις απολύσεις προσωπικού και ζήλευε τον Τόμσεν «που παίρνει όλη τη δόξα».
·         …..  που ούρλιαζε σε διαμαρτυρόμενους γιατρούς ότι η υγεία είναι προϊόν «Η υγεία είναι προϊόν, αγοράζεται και πωλείται»», διότι «αν δεν είναι προϊόν τότε δεν μπορείτε να λαμβάνετε αμοιβή»!
·         ….που επιταχύνει και χαίρει  για τους πλειστηριασμούς στα σπίτια και τις επιχειρήσεις  και τις  χιλιάδες εξώσεις υπερχρεωμένων λαϊκών οικογενειών λέγοντας  ότι «είναι ζημία για την οικονομία» η προστασία της πρώτης κατοικίας.
Εκτός από τους ελάχιστους ακραίους κολλημένους, όλη η Ελλάδα  τον σιχαίνεται, τον μισεί και το βρίζει..

Η Νέα Δημοκρατία και ο Μητσοτάκης τον έχει καμάρι και κορώνα ( σαν τον ιό) και αυτό αν μη τι άλλο συμφωνεί και επικροτεί τα λεγόμενα του…  

και τον χρεώνεται απολύτως και ως χαρακτήρα και ως πολιτική έκφραση και πρακτική…

….όμοιος  ομοίω αεί πελάζει …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου