Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Οι … Εξωγήινοι στην Ηλεία και η χαζομάρα που … πάει με UFO


Οι … Εξωγήινοι στην Ηλεία και η χαζομάρα που … πάει με UFO

Όταν η ανοησία περισσεύει, και χαζομάρα είναι πηχτή, ε ! τότε αρχίζεις και βλέπεις αστεράκια (ζαλισμένη ούσα) και εξωγήινους…

… λοιπόν και η «Πατρίς» είδε στην Γαστούνη: « παραλία που κλείστηκε το ραντεβού με τους εξωγήινους»  και μάλιστα είδε και κινητοποίηση από  ομάδα ανθρώπων που έχει κλείσει ραντεβού με εξωγήινους στο συγκεκριμένο σημείο….

Τι να πει κανείς….η γελοιότητα χτυπάει κόκκινο ….

Το Πεδίο Βολής Παλαιοχωρίου  ( στην Μπούκα Γαστούνης)

  • έγινε/ μετατράπηκε σε πεδίο προσγείωσης  UFO και εξωγήινων,
  • οι εργασίες από την Πολεμική  Αεροπορία σε αυτό έγιναν στα χαζά μυαλά πυροβολημένων σε «δεκάδες άγνωστους επισκέπτες που κατακλύζουν την ήσυχη παραλία της περιοχής..»,
  • ο στόχος που εξασκούνται τα πολεμικά αεροπλάνα σε «αυτοσχέδια διαστημική βάση».


Μάλιστα το δημοσιογραφικό δαιμόνιο αποκάλυψε είδε και «στενές επαφές τρίτου τύπου πως «το ραντεβού με τους εξωγήινους πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση μίας ημέρας» και « ομάδα ανθρώπων ισχυρίζεται πως έχει κλείσει ραντεβού με εξωγήινους στο συγκεκριμένο σημείο»

Απίθανη ανοησία !... ή όταν η χαζομάρα γίνεται παραπλάνηση  και είδηση που συνοδεύτε  και με ένα  «βίντεο είναι προϊόν ψηφιακής προσομοίωσης» (https://youtu.be/yg7OHljrZbY )

Κάποιοι  βαρεμένοι ουφόπληκτοι έγραψαν μια απόλυτη βλακεία και η αρχαιοτέρα εφημερίδα «Πατρίς» και το «patrisnews» την αναπαρήγαγαν απολύτως χαζά στο όνομα της πώλησης φύλλων, αναγνωσιμότητας και επισκέψεων στο site… Ό,τι να 'ναι…αρκεί να πουλάει (σανό, ανοησίες, χαζομάρες κλπ)

Βέβαια η «Πατρίς» ως ειδική επί του ανεξηγήτου  μα έχει συνηθίσει σε δημοσιογραφικές επιτυχίες όπως  αυτήν ( στις 11.01.2020)  που ανακάλυψε …το αλλόκοτο... πλάσμα, το εξωγήινο ..ον, το μέγα μυστήριο… που ήταν Χλαπάτσα (..το παιδικό παιχνίδι!) γράφοντας μάλιστα ότι ... το πλάσμα στη Μυρσίνη Ηλείας έζησε (!!!!!!!!!!!!!!!!) κιόλας 10 μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή που αποδείχθηκε, τελικά, πως ήταν μια ντομάτα χλαπάτσα.

Πάντα τέτοιες επιτυχίες…







Σημείωση:
Η ανάγκη  της ικανοποίηση του αιτήματος των  Ηλείων για την απομάκρυνση πεδίου βολής Παλαιοχωρίου και  της απόδοσης  των 815 στρεμμάτων που καταλαμβάνει το πεδίο βολής, στο λαό της  Ηλείας  είναι ένα μεγάλο θέμα και θα επανέλθω αναλυτικά, διότι έχει ξεχαστεί… 
Το πλήρες δημοσίευμα της «Πατρίς»/«Patrisnews» :

«Γαστούνη: Η παραλία που κλείστηκε το ραντεβού με τους εξωγήινους –
 26 Απριλίου 2020
Ήταν Ιούνιος του 2019 όταν η μικρή και ήσυχη πόλη της Γαστούνης αναστατώνεται από δεκάδες άγνωστους επισκέπτες που κατακλύζουν την ήσυχη παραλία της περιοχής..
Ένα φορτηγό κουβαλάει βαρέλια στην παραλία και οι επισκέπτες δημιουργούν ένα μεγάλο κύκλο και είναι έτοιμοι να βάλουν και φωτιές το βράδυ προκειμένου αυτός ο κύκλος να είναι ορατός από μακριά.
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει μέχρι που το μυστήριο λύνετε .
Μια ομάδα ανθρώπων ισχυρίζεται πως έχει κλείσει ραντεβού με εξωγήινους στο συγκεκριμένο σημείο και η είδηση διαδίδεται γρήγορα μέσα από τα social media.
Κάποιοι είναι πεπεισμένοι πως αυτό θα συμβεί, άλλοι πάλι επισκέπτονται το σημείο από περιέργεια ενώ κάποιοι άλλοι για να διασκεδάσουν την όλη κατάσταση.
Η νύχτα λοιπόν έρχεται και τότε αυτή η αυτοσχέδια βάση προσγείωσης του UFO παίρνει κυριολεκτικά φωτιά έτοιμη να υποδεχθεί το αγνώστου προέλευσης αντικείμενο.
Δυστυχώς για τους φίλους των UFO κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και η όλη επιχείρηση υποδοχής των εξωγήινων στέφεται από αποτυχία.
Η εμπειρία αυτή όμως θα μείνει αξέχαστη σε πολλούς και κυρίως στους κατοίκους της περιοχής.
Κάποιοι βέβαια ισχυρίζονται πως το ραντεβού με τους εξωγήινους πραγματοποιήθηκε με καθυστέρηση μίας ημέρας και το δικαιολογούν ότι αυτό συνέβη λόγο του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο.
Σήμερα το απομεινάρι αυτής της αυτοσχέδιας διαστημικής βάσης χρησιμοποιείτε από κάποιος ως πίστα αγώνων.
ΥΓ: Οι πληροφορίες και το κείμενο βασίζεται σε μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.
Το βίντεο είναι προϊόν ψηφιακής προσομοίωσης του αναφερόμενου γεγονότος.»
https://www.patrisnews.com/gastouni-i-paralia-pou-klistike-to-rantevou-me-tous-exogiinous-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου