Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Η τιμή ενός ΑΤΜ ( στην Ηλεία.. του 2020)


Η τιμή ενός ΑΤΜ ( στην Ηλεία.. του 2020)

Η αναγκαία τραπεζική εξυπηρέτηση μέσω ενός ΑΤΜ (όσο μπορεί να παρέχει ένα ΑΤΜ..) που ένα κανονικό κράτος  πρέπει να παρέχει στους πολίτες του ( αυτούς που φυλάσσουν τα χρήματα τους στις ιδιωτικές τράπεζες.. και αναγκαστικά συναλλάσσονται μέσω αυτών..), έχει καταστεί παίγνιο μικροπολιτικών συμφερόντων από αυτούς που κατέχουν την θέση των πολιτικών εκπροσώπων της Ηλείας και μέσο απόδοσης στις τράπεζες ( ληστές) γης και ύδατος…

Είναι γνωστό το θέμα με το  ΑΤΜ (Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή) της Φιγαλείας στην Ορεινή Φιγαλεία και την απαίτηση των κατοίκων της περιοχής να υπάρχει λειτουργικά αυτό κα να μην ανασταλεί  η λειτουργία του ( μετά και το κλείσιμο του υποκαταστήματος) ώστε να εξυπηρετούνται ένας ολόκληρος πρώην Δήμος και  πολλά χωριά, να κάνουν αναλήψεις μετρητών, να πληρώνουν λογαριασμούς, να παίρνουν την σύνταξη τους  κλπ, πράγματα τόσο απαραίτητα στη ζωή που διαβιούμε..   

Οι μεν πολιτικοί είδαν/βρήκαν πολιτικό ψωμί/ «μαχτό» και άρχισαν τις παρεμβάσεις και τις φωτογραφήσεις και τα κατόπιν ενεργειών μου.

Δεκάδες ανακοιονώσεις, προτάσεις, φωτογραφικά ενσταντανέ και 

η ανακοίνωση αποτελεσμάτων από την γνωστή παλαιοκομματική βουλευτίνα Ντόκτορ.. .προς το φιλοθυμιατών  κοινό ότι «θα παραμένει στην κοινότητα. Η Δρ. Αυγερινοπούλου ήταν επί μακρόν σε συζητήσεις με την Τράπεζα…»

αλλά και  του νεόκοπου κυβερνητικού πολιτικάντη Αντρ. Νικολακόπουλου που αναφώνησε «Αναμένεται η οριστική απόφαση» … με  «παρέμβαση στον αρμόδιο Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Ζαββό και ακολούθησε παρέμβαση από τον ίδιο προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς»

Από κοντά και ο Δήμος Ζαχάρως που έδωσε τα πάντα στην άπληστη και βουλιμική τράπεζα…

Ανακοινώθηκε ότι «ο δήμος  συνδράμει στην παραμονή του ΑΤΜ στη Νέα Φιγαλεία παραχωρώντας φυσικά δωρεάν κτήριο αλλά και ηλεκτρικό ρεύμα όπως έκανε μέχρι και σήμερα αλλά επίσης και να συνδράμει οικονομικά στη συντήρηση και λειτουργικότητά του»
Δηλαδή η τράπεζα νταβατζής  θα έχει δωρεάν κτιριακό χώρο, τζάμπα ρεύμα και θα αμείβεται για την συντήρηση και προφανώς για την αμοιβή  της εταιρείας χρηματαποστολών (..λειτουργικότητα) και τράπεζα απλώς θα εισπράττει….( από τα κορόιδα)
Εξευτελισμός, συμπεριφορά προς δούλους, προσβολή !
 Επέπεσαν ως ύαινες  επί των πολιτών το πολιτικό  και τραπεζικό σύστημα....
..και όλα αυτά για ένα μηχάνημα που «βγάζει» τα χρήματα που ανήκουν στους συναλλασσόμενους…
Ντροπή τους και ντροπή μας που τα ανεχόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου