Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Γιατί δεν πάει στο Καστελόριζο ο Μητσοτάκης ?


Γιατί δεν πάει στο Καστελόριζο ο Μητσοτάκης ?

Ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ότι θα πάει στο Μάτι όπου συντελέσθηκε   μεγάλη  καταστροφή με  102 νεκρούς…

Να πάει ..γιατί άλλωστε εξυπηρετεί την πορεία του…του να φεύγει από τα ζέοντα προβλήματα του σήμερα και  τις πρόωρες   εκλογές που έρχονται οσονούπω…

Αλλά γιατί δεν πάει στο  Καστελόριζο που συντελείται η μεγαλύτερη επιβουλή της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας της Ελλάδας ?

Σε ένα περικυκλωμένο ελληνικό νησί από ξένες δυνάμεις δεν πρέπει πρώτος ο πρωθυπουργός με την επίσκεψή του να δώσει μήνυμα θάρρους, αξιοπρέπειας και αποφασιστικότητας   υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας ?
 «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» …. και το Καστελόριζο εγγύς της  Ρόδου είναι..

Δεν πρέπει σύσσωμος  ο πολιτικός κόσμος  ( ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ κλπ.) με την επίσκεψή του εκεί να  δείξει την κοινή θέληση και αποφασιστικότητά του ?
Το Μάτι κείται  πλησίον ( και εξυπηρετεί μικροπολιτικές)  ενώ το Καστελόριζο μάλλον κείται μακράν …(όπως και η εθνική αξιοπρέπεια..)

Μάλλον το Καστελόριζο,
  • όπως σηματοδότησε το 2011 δια του  διαγγέλματος Γιώργου Παπανδρέου (τότε πρωθυπουργού) από  αυτή την γωνιά της Ελλάδας την απώλεια της οικονομικής κυριαρχίας και την υπαγωγή στα συνεχή μνημόνια και εξαθλίωση των Ελλήνων,
  • έτσι και το 2020 θα σηματοδοτήσει (?) την απώλειά  της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας της Ελλάδας…

Να πούμε ΟΧΙ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου