Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Άθλιοι, ζείτε ΡΕ εσείς έτσι, αυτήν την ζωή, με αυτά τα χρήματα ?

Άθλιοι, ζείτε ΡΕ εσείς έτσι, αυτήν την ζωή, με  αυτά τα χρήματα ?



Πια δεν τους κάνω (μόνο) κριτική, δεν τους αντιμάχομαι (μόνο),αλλά τους μισώ, τους θεωρώ πουλητάρια, ξεφωνημένους αργυρώνητους, ανδρείκελα ξένων συμφερόντων, και ΑΘΛΙΟΥΣ που αξίζουν την χλεύη μας, την διαπόμπευση (με κάθε τρόπο και μέσο) και όπως θα καταλάβατε αναφέρομαι σε όλο αυτό τον εσμό των Συριζαίων βουλευτών και στελεχών που ψηφίζουν και υποστηρίζουν  για τη τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια μνημόνια (3ο και δύο επεκτάσεις του, εφαρμοστικούς νόμους και προαπαιτούμενα).

Άθλιοι ξέρετε που βρίσκεται η κοινωνία ?

  • Ξέρεις τι είναι να μην έχεις ούτε ένα ευρώ στη τσέπη σου, να είσαι άνεργος ή να αμείβεσαι με ψίχουλα να σε κυνηγάνε οι λογαριασμοί ?
  • Ξέρεις  τι είναι να έχεις σύνταξη ή ένα μισθό που την «βγάζεις δεν την βγάζεις» κα εσείς να έχετε πάρει τη χατζάρα για να κόψετε και άλλα , απότι βρωμεροί από κορμί μας, θα κόψετε το κεφάλι μας ?
  • Ξέρεις  τι είναι να βλέπεις το παιδί σου άνεργο και στα μάτια την απογοήτευση ή και την παραίτηση ή το παιδί σου να έχει εξοριστεί στα ξένα για να βρει μεροκάματο ?
  • Ξέρεις τι είναι να κοιτά την μέρα και να τα βλέπεις μαυρίλας  και νύχτα και να ατενίζεις το αύριο και να σε πιάνει τρόμος ?
  • Ξέρεις τι είναι να έχεις μια επιχείρηση που ζεις την οικογένεια σου και να την βλέπεις έτοιμη για κλείσιμο, να είσαι αυτοαπασχολούμενος και να σε έχουν γονατίσει οι φόροι, οι εισφορές ή που είχες  και ζούσε μια ζωή αξιοπρεπή και τώρα είσαι στο πλήρες αδιέξοδο στη τρέλα ?
  • Ξέρεις τι είναι να είσαι αγρότης και να καλλιεργείς να παλεύεις με την γης και τον καιρό, να πουλάς σε τιμές εξευτελιστικές, να μην σε προστατεύει κανείς από  τις αρρώστιες και τις θεομηνίες και να μην μπορείς να ζήσεις ?


Και παρά όλα αυτά φέρνετε νέα μέτρα που δεν είναι απάνθρωπα, είναι ανθρωποφάγα !

 Φτιάχνετε μια κοινωνία των ανθρώπων που θα ζουν με επιδόματα των 200 ευρώ, μισθωτών και συνταξιούχων του πεντακοσάρικου, με σαρωτικό κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, με εκατομμύρια ανέργους, εργαζόμενους του τετράωρου, ορισμένου χρόνου, με διαλυμένη την αγροτιά.
Ζείτε ΡΕ εσείς έτσι, αυτήν την ζωή , με  αυτά τα χρήματα ?

Μας φορτώνεται με καινούργια μέτρα χωρίς προσχήματα, ξεπερνώντας τις όποιες αναστολές σας και που αν το  τρίτο μνημόνιο το ψηφίσατε «με πόνο ψυχής», το τέταρτο το ψηφίζετε με τα δύο χέρια και το υπερασπίζεστε με πάθος.

Ισοπεδώνετε το Σύνταγμα, διαλύετε  το πολίτευμα την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία.
Κρίνονται αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο αλλά εσείς προχωράτε, εσείς που  είσαστε «κάθε λέξη του Συντάγματος».
Προνομοθετείτε θέτοντας σε  διαρκή αιχμαλωσία τον  λαού μέσα στη δυστοπία ενός προτεκτοράτου, παραδίδετε  τον λαό στη σκλαβιά ενός απέλπιδα βίου.

Μας κοροϊδεύετε κατάμουτρα με τα αντίμετρα και  μας δουλεύτε όταν λέτε ότι τα μέτρα είναι 4,9 δις( που είναι άνω των 8 δις)   και τα αντίμετρα 7,5 δις. Αν είναι έτσι  ανόητοι μπαγλαμάδες γιατί δεν παίρνατε  μόνο αντίμετρα 2,6  δις όσο είναι η  διαφορά τους.

Ποια αντίμετρα ψεύτες, ε ψεύτες ?
Όπως τα "παράλληλο πρόγραμμα" και τα "ισοδύναμα μέτρα" που είχατε υποσχεθεί ?
Θα πετάτε το νοικοκύρη από τον σπίτι του  αφού το εκπλειστηριάσετε και θα του δίνετε ως αντίμετρο αντίσκηνο ?
Στους πένητες πολίτες θα  δίνετε ως αντίμετρο κουπόνια συσσιτίων ?
Μας γδύνετε για να μας ντύσετε μετά  ?
Σου αφαιρώ το νεφρό (μέτρο) αλλά σου παρέχω δωρεάν τις αιμοκαθάρσεις. (αντίμετρο).

Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος, είναι στο τέρμα του έχει τελειώσει.

Άθλιοι σας αξίζει η δημόσια κατακραυγή, η διαπόμπευση, να σας κρεμάσουν κουδούνια, πίσσα και πούπουλα.


Υστερόγραφο:
Για να αντιληφθείτε την κατάντια τους δείτε τι είπε στη Βουλή  ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς :
«Η νομοθετική διάταξη που έρχεται στη Βουλή είναι μια διάταξη απολύτως θετική για μια διαδικασία με διαφάνεια, για μια διαδικασία που θα πετυχαίνει το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο, για μια διαδικασία που θα πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό εκπλειστηρίασμα για τον πολίτη που χάνει ένα περιουσιακό του στοιχείο».
Η αθλιότητα στο "μεγαλείο" της...


1 σχόλιο:

  1. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΗ,,,, ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ , ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή