Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Η κοροϊδία και η βρώμα πάει γόνα στον Πύργο ..το πυρηνελαιουργείο στο Επιτάλιο που … διέκοψε την λειτουργία του ... συνεχίζει απτόητο να εργάζεται… και να ρυπαίνει !


Η κοροϊδία και η βρώμα πάει γόνα στον Πύργο
..το πυρηνελαιουργείο στο Επιτάλιο που … διέκοψε την λειτουργία του ... συνεχίζει απτόητο να εργάζεται… και να ρυπαίνει !



Η είδηση προχθεσινή (14.03.2020)

«Πύργος: Διακοπή λειτουργίας για πυρηνελαιουργείο
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας μετά τα αυξημένα παράπονα πολιτών στην πόλη του Πύργου και την ευρύτερη περιοχή για την δυσοσμία από τη λειτουργία πυρηνελαιουργείου, υπήρξε παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου.
Η λειτουργία του συγκεκριμένου πυρηνελαιουργείου διακόπτεται, ενώ το δεύτερο που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με επικοινωνία που είχαν οι εκπρόσωποι με το ilialive.gr έχει διακόψει την λειτουργία του από την περασμένη Τετάρτη.»( Ilialive.gr)

Η πραγματικότητα σημερινή (17.03.2020)

Το εργοστάσιο συνεχίζει να λειτουργεί και να  βρωμίζει τον Δήμο Πύργου και επιβαρύνει την υγεία των πολιτών σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, σε καιρούς πανδημίας κοροναϊού ( που επηρεάζει σοβαρά το αναπνευστικό), σε μέρες που απαιτείται η μέγιστη προσοχή της υγείας όλων μας.

…μάλλον η διακοπή ήταν του 48ωρου…τριημέρου (όσο και πολιτικό (α)βάρος του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας)  για να βουλώσουν τα στόματα των πολιτών γιατί όπως είχαμε …οι μύτες των πολιτικών και των ΜΜΕ είναι βουλωμένες… εξαπανέκαθεν (ξέρω ότι είναι γλωσσικό η λέξη αλλά τονίζω το έγκλημα κατά της υγείας των πολίτων|)

….και κοροϊδία συνεχίζεται
….και η βρώμα απλούται επικλινής…του Πύργου…

Το μόνο που βοηθά είναι ότι σήμερα οι δυτικοί άνεμοι διώχνουν  την  βρώμα από την πόλη του Πύργου …αλλά από αύριο που θα γυρίσουν σε νοτιάδες….


Σημειώσεις:
1. 17.00΄/17.03.2020. Μετά την ανάρτηση του άρθρου …πάλι διακόπηκε η λειτουργία του πυρηνελαιουργείου … ( μάλλον παίζουν …κρυφτό..)..Για να δούμε…
2. 20.00΄/17.03.2020. Ξαναλειτουργεί ...Μιλάμε για βρώμικα "παιγνίδια"...

Υστερόγραφο: Ο Δήμαρχος Πύργου( και λοιποί πολιτικοί, σύμβουλοι κλπ) …)  επειγόντως να πάει Ωτορινολαρυγγολόγο γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα  με τη όσφρηση  του γιατί πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα (δεν εξηγείται αλλιώς…)..και σε Οφθαλμίατρο γιατί επίσης  δεν βλέπει καλά …γιατί αν βγει στο μπαλκόνι του γραφείου στην Κεντρική Πλατεία  θα έβλεπε την καπινούρα…επειγόντως Γιατρέ στους Γιατρούς ..)

Είχαμε γράψει..(04.03.2020)

Η απίστευτη δυσοσμία που πνίγει τον Δήμο Πύργου από την ατμοσφαιρική ρύπανση των Πυρηνελαιουργείων
Απίστευτη και αβάσταχτη δυσοσμία πνίγει τον Πύργο συνεπεία της συνεχιζόμενης ατμοσφαιρικής ρύπανσης από τα Πυρηνελαιουργεία ( λειτουργούν στο Επιτάλιο και στην Αγκινάρα ) που καλύπτει ολόκληρο το Δήμο, δημιουργεί αποπνικτικές συνθήκες σε χιλιάδες κόσμο, σε εργαζομένους, σε μαθητές και σπουδαστές ( το ΕΠΑΛ και το ΙΕΚ πνίγονται κυριολεκτικά), επιβαρύνει την Υγεία των πολιτών και ιδιαίτερα αυτών που έχουν αναπνευστικά προβλήματα.
Αποπνικτική δυσοσμία, την αισθάνεσαι και με την γεύση (τόσο έντονη είναι !), επικάθεται στα ρούχα, στα πνευμόνια, δημιουργεί έντονη δυσφορία αρρωσταίνει ανθρώπους !»
…συνέχεια στο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου