Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η ντροπή του Μπαλαούρα, η προσβολή στο Μανώλη Γλέζο και εκ του θανάτου προσβολή και πολιτική εκμετάλλευση…( ύαινα!)


Η ντροπή του  Μπαλαούρα, η προσβολή στο Μανώλη Γλέζο και εκ του θανάτου προβολή και πολιτική εκμετάλλευση…( ύαινα!)


Ο γνωστός  και από εμέ εξαιρετέος Μάκης Μπαλαούρας μπρος στο άγχος να υπάρξει ( και να επιστρέψει βουλευτικά) τα ισοπεδώνει όλα.

Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο στην κλίνη της αρρώστιας και του πόνου, σε μια φωτογραφία που προσβάλλει τον ΟΡΘΙΟ Μανώλη Γλέζο, σε μια φωτογραφία  που το ΠΑΛΙΚΑΡΙ Μανώλης Γλέζος είναι αδύναμος, απεριποίητος, ανήμπορος, ένας αδύναμος και βαριά ασθενής παππούς/γέρος, ένας  Μανώλης Γλέζος που σε στεναχωράει.

Ποτέ μα ποτέ !,  ήρωες και υποδείγματα δράσης και αγώνα δεν τους εμφανίζεις σε αυτό που δεν επέλεξαν αυτοί ως παρουσία αλλά η αρρώστια και τα χρόνια…
Χρησιμοποίησε ο Μάκης Μπαλαούρας μια φωτογραφία του Μανώλη Γλέζου με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά ( γιατί χαίρεται άραγε ?) για να προβληθεί μέσω της φήμης και του σεβασμού προς αυτόν του Ελληνικού Λαού, να κερδοσκοπήσει πολιτικά.

Ντροπή και ντροπή του !  

Στις εικόνες του μέλλοντος, στα κάδρα του παραδείγματος εμείς θα εχουμε και θα θυμόμαστε –και έτσι πρέπει – τον Μανώλη Γλέζο, Αητό και Παλικάρι, Όρθιο και με την γροθιά και την ψυχή ψηλά, στους δρόμους Αγωνιστής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου