Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Το κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» που ελλιμενίστηκε στο Κατάκολο ήταν διασπαρτής του Κορωναϊού


Το κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» που ελλιμενίστηκε στο Κατάκολο ήταν  διασπαρτής του Κορωναϊού


Το κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» είναι σε καραντίνα στο λιμάνι της Γένοβας με 200 μέλη του πληρώματος αποκλεισμένα εντός αυτού, 7 άτομα είναι  θετικά στο COVID-19και είναι σε καραντίνα  στο σπίτι τους και  13 άτομα είναι  σε καραντίνα στο πλοίο και σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η ίδια η MSC Cruises, τουλάχιστον πέντε Γάλλοι επιβάτες της τελευταίας κρουαζιέρας του MSC Opera στη χώρα μας έχουν ήδη επιβεβαιωμένα προσβληθεί από τον θανατηφόρο ιό.

(https://crew-center.com/msc-opera-status-200-crew-onboard-7-positive-covid-19-home-13-quarantine-ship?fbclid=IwAR3vGRnV9n4sN4HbwJwhuHhHWKoSq-XHEHCzxyXV0-rB3Fxrk-DppGJmYpY)

Αυτό λοιπόν το κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» που ελλιμενίστηκε στο Κατάκολο ήταν διασπαρτής του Κορωναϊού στην Ηλεία και εκτιμάται ότι οι επιπτώσεις δεν έχουν φανεί ακόμα…

Η εγκληματική(δολοφονική μπορώ να πω )  αμέλεια του κράτους, των τοπικών διαχειριστών της πολιτικής εξουσίας , του ΕΟΔΥ και της τοπικής διοικητικής υγειονομικής αρχής ( διοικητικής γιατί το ιατρικό προσωπικό έπραξε άριστα αλλά δεν εισακούστηκε)  ΑΠΕΤΥΧΑΝ και έθεσαν την Ηλεία σε διπλό κλοιό , το κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» και το εκδρομικό γκρούπ των αγίων τόπων..

….η Ηλεία αφέθηκε χωρίς μέτρα προφύλαξης που αν είχαν ληφθεί εγκαίρως θα περιόριζαν την εξάπλωση του Κορωναϊού και θα έδιναν την δυνατότητα , την ευκαιρία σε αυτούς που χάθηκαν να το παλέψουν και πιθανόν να νικούσαν, να ήταν στην ζωή ..

Αντ’ αυτού η Ηλεία μετρά 43 κρούσματα και δύο θανάτους ….


 Ετέθη από πολλούς ( και από εμάς με δημοσίευμα μας «Κοροναϊός και Ηλεία…» https://odisseasml.blogspot.com/2020/02/blog-post_27.html ) αλλά το ελληνικό κράτος εγκληματικά αμέλησε  και άφησε το κρουαζιερόπλοιο «MSC Opera» να ελλιμενιστεί στο Κατάκολο και σε άλλα λιμάνια της Ελλάδας .  

Άφησαν  να έρθει Κρουαζιερόπλοιο με 2.500 άτομα στο Κατάκολο με επιβεβαιωμένο κρούσμα ( το οποίο το αποβίβασε στην Γένοβα) και το Κρουαζιερόπλοιο τέθηκε σε καραντίνα κατά την επιστροφή στην Γένοβα.. ανέχωρησε για Αφρική και το κράτος της Μάλτας του απαγόρευσε τον κατάπλου στην Βαλέτα.


Ενώ εμείς …(κάτι ψέλλισε ο Δήμαρχος Πύργου αλλά είπε δεν έβαλε βέτο ώστε να αποτραπεί  ο κατάπλους του κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο…) βάλαμε ένα ασθενοφόρο έξω το κρουαζιερόπλοιο για να το δει ο Κοροναϊός ασθενοφόρο και να μην αποβιβαστεί στο Κατάκολο (Διοικητής τουΓενικού Νοσοκομείου Ηλείας κ. Χρ. Χριστόπουλος : «Όλα λειτούργησαν άψογα κατά τη διάρκεια παραμονής του Κρουαζιερόπλοιου …» επειδή όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του  «Καθοριστικής σημασίας … ήταν  και η παρουσία ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο χώρο του λιμανιού»  … Γελοίοι και ανίκανοι !


Είχαμε γράψει :
1. (14 Μαρτίου 2020)
2. 5 Μαρτίου 2020

3.27 Φεβρουαρίου 2020
«Κοροναϊός και Ηλεία…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου