Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ένα άθλιο παρκέ του Κλειστού Σταδίου Πύργου…μια ανίκανη δημοτική αρχή

 Ένα άθλιο παρκέ του Κλειστού Σταδίου Πύργου…μια ανίκανη δημοτική αρχή

Μένει κανείς άφωνος από την διάλυση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Πύργου (Κούβελος, Κολυμβητήριο κλπ.) σε διάλυση βρίσκεται και τo Κλειστό Στάδιο Πύργου ….
Ιδού τι γράφει ( και οι φωτογραφίες του παρκέ δικές του) ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργέας
«Ακατάλληλο το παρκέ του κλειστού ακόμα και για τις μικρές κατηγορίες.
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στο γήπεδο του Πύργου, ο διαιτητής κ. Γκόλφης σημείωσε στο φύλλο αγώνα ότι το γήπεδο εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και για μικρής ηλικίας αθλητές.
Το γεγονός είναι ότι το δάπεδο εμφανίζει πτυχώσεις, ταλαντεύεται σε μεγάλο βαθμό , ενώ τα κενά και τα ξύλα που εξέχουν στις άκρες εμφανίζονται και στον κυρίως αγωνιστικό χώρο.
Με τις συνθήκες αυτές δεν θα είναι δυνατό να αδειοδοτηθεί για τη νέα χρονιά για τη διεξαγωγή αγώνων αν δεν γίνουν παρεμβάσεις και νέα επισκευή. Οι δύο παρεμβάσεις που έχουν γίνει τη χρονιά αυτή δεν φαίνεται λοιπόν να ήταν αποτελεσματικές και μετά την τρύπια στέγη, την εισροή τεράστιων ποσοτήτων νερού ο γολγοθάς για τα παιδιά του Πύργου που προσπαθούν να αθληθούν σε ανθρώπινες συνθήκες συνεχίζεται.
Υπενθυμίζουμε ότι προ κορωνοϊού η ομάδα αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί ως έδρα γήπεδα απομακρυσμένων Δήμων (Κρεστένων, Ανδραβίδας - Κυλλήνης), πράγμα εξαιρετικά δύσκολο για τα κορίτσια και τις οικογένειές τους και φυσικά εξοντωτικό οικονομικά για όλους.»
Πρόκειται για εξωφρενική ανικανότητα και εγκληματική υπονόμευση του Αθλητισμού από την Δημοτική αρχή του Πύργου…

Ένα παρκέ που επισκευάστηκε μόλις πέρυσι με δαπάνη 23.000 € ….
  • Ότι και να πεις για την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Πύργου είναι λίγο…
  • ..όπως και για την σιωπή και κάλυψη/κουκούλωμα από τα μέσα ενημέρωσης της Ηλείας..)
Κανείς δεν ντρέπεται …













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου