Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Συνεχίζει να ψεύδεται ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος


Συνεχίζει να ψεύδεται ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος


Μετά την αποκάλυψη ότι ο δήμαρχος Πύργου «συνελήφθη» ψευδόμενος (οποία ντροπή και καταρράκωση του θεσμού του Δημάρχου)  επιχείρησε να διαψεύσει τους καταγγέλλοντες του (με έγγραφα ντοκουμέντα) με ένα ακόμη ψέμα.
Επικαλέστηκε  τώρα ότι αυτός( ο δήμαρχος και πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου/ΔΛΤΠ)  δε τον όρισε τον κ. Λεωνίδα Βαρουξή αλλά ορίσθη από το Διοικητικό Συμβούλιο  του ΔΛΤΠ.

Το νέο του ψέμα είναι ότι στις 17.12.2020 είχε δηλώσει: «“…όσον αφορά στην ορολογία επίτιμος, στην δημόσια διοίκηση, δεν υπάρχει επίτιμος, υπάρχει πρώην πρόεδρος, υπάρχει νυν πρόεδρος. Το διοικητικό συμβούλιο ως επίτιμο δεν έχει ονομάσει κανέναν πρόεδρο.»



Πότε λέει αλήθεια κα πότε ψέματα ο Τάκης Αντωνακόπουλος,
  • όταν δηλώνει «δεν υπάρχει επίτιμος»(17.12.2020) ? - ενώ υπάρχει- ,
  • όταν δηλώνει «Το διοικητικό συμβούλιο ως επίτιμο δεν έχει ονομάσει κανέναν πρόεδρο.»(17.12.2020) ? - ενώ έχει ονομάσει- ,
  • όταν αναγράφει σε ανάρτησή του  «Η αποφαση περι ορισμου επιτιμου εληθφη ατκετα μετα απο την διοικηση του λιμενικου ταμειου»03.04.2020( η ορθογραφία και η σύνταξη είναι τουδημάρχου) ? που αναιρεί τις προηγούμενες δηλώσεις του ,
  • όταν αναγράφει σε ανάρτησή του «Ο κος Βαρουξης ,ως επιτιμος προεδρος ειναιΑΜΙΣΘΟΣ,ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕ» και «Αμισθος,χωρις κανενα δικαιωμα εξουσιας,χωρις ψηφο στο ΔΣ.» ? που όμως εκπροσωπεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε.) και στο οποίο ψηφίζει, αποφασίζει, και παράγει αποτελέσματα για το Λιμάνι Κατακόλου και το ΔΛΤΠ

Απλά είστε ένας ψεύτης κατ’ εξακολούθηση δήμαρχε Πύργου !



…και επιπλέον..

1.  Πότε λέγατε την αλήθεια και το σωστό το 2016 και το 2017 με τις καταγγελίες που κάνατε για την λειτουργία και δράση ΔΛΤΠ και του προέδρου του Λεωνίδα Βαρουξή( οι οποίες ακολουθήσαν την  οδο της Δικαιοσύνης και επίκεινται αποτελέσματα)  η τώρα που ανακαλύψατε «ομορφιές και χάρες», ικανότητες στον πρώην Πρόεδρο του ΔΛΤΠ ?
Πότε ?
Μήπως είδατε το φως το αληθινό ?,  και ποιος σας φώτισε   ? ,  το άγιο Πάσχα που έρχεται ?

2. Αφού τον ορίσατε επίτιμο διότι «η επαγγελματικη του ιδιοτητα,που επιβραβευεται απο την κυκλοφορια της ΠΑΤΡΙΣ,ειναι χρησιμη για την τουριστικη αναδειξη.της περιοχης και του λιμανιου Κατακολου.», Ε ! τοποθετήστε και τους άλλους εκδότες, ιδιοκτήτες  ειδησεογραφικών site ( πχ τον Γιάννη Σπυρούνη του Ilialive που αποκάλυψε το θέμα..) επιτίμους και αριστίνδην στο ΔΛΤΠ ή κάπου αλλού, στην ΔΕΥΑΠ, να σας εκπροσωπήσουν επί τιμή στην Ένωση Δήμων κοκ..

3. Είναι τουλάχιστον αποκρουστικό να επικαλείσαι παλαιότερη απόφαση του   ΔΛΤΠ λέγοντας  «Αριστινδιν μελη ειχε ορισει και η προηγουμενη διοικηση» επικαλούμενος απόφαση του πρώην προέδρου …διότι χρησιμοποιείς ένα πρόσφατα αποθανόντα ( ο οποίος σου έκανε έντονη  κριτική   και τους έχεις κάνει πολλά άσχημα) και επειδή δεν συμμετείχε στα Δ.Σ.και η απόφαση ελήφθη εν αγνοία του..



4. Αν υπάρχει απόφαση του Δ.Σ του ΔΛΠΤ  για τον ορισμό του Λ. Βαρουξή ως επιτίμου μένει αν αποδειχθεί δια εγγράφων, πρακτικών και ηχογραφήσεων…( ηχογραφούνται τα Δ.Σ έτσι δεν είναι ?)


Οι  (ανορθόγραφες και ασύντακτες) λεκτικές πιρουέτες και καντρίλιες  αρμόζουν σε οπερέτα και όχι σε δημοτική αρχή.
…και τις οποίες παραθέτουμε:

1η
«ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β'
ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο προεδρος Δ.Σ. οποιουδηποτε φορεα δεν μπορει να απονεμει τιτλο αριστινδιν,επιτιμου σε πρωην προεδρο .Ετσι δεν υπηρξε κανενας ουσιαστικος ορισμος ,ουτε χρησιμοποιηση τετοιου ορισμου εκ μερους του προεδρου.Ηταν ουσια και νομω αβασιμη.Σωστη ηταν η απαντηση μου τον Νοεμβριο του '19,οτι δεν υπηρχε.ορισμος.Δικαιωμα αποδοσης τιτλου αριστινδιν και επιτιμου εχει το ΔΣ,κατι που νομιμα.επραξε.Ο κος Βαρουξης ,ως επιτιμος προεδρος ειναιΑΜΙΣΘΟΣ,ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ αλλα.μπορει να συμμετεχει.στις συνεδριασεις.Κριθηκε αξιοποιησιμη η επιθυμια του να προσφερει δωρεαν,χωρις κανενα δικαιωμα.Επισης η επαγγελματικη του ιδιοτητα,που επιβραβευεται απο την κυκλοφορια της ΠΑΤΡΙΣ,ειναι χρησιμη για την τουριστικη αναδειξη.της περιοχης και του λιμανιου Κατακολου.Αριστινδιν μελη ειχε ορισει και η προηγουμενη διοικηση.Εχουμε αποδειξει οτι πανω απο ολα θετουμε το συμφερον του τοπου , αξιοποιωντας καθε νομιμη και χρησιμη εθελοντικη προσφορα απο συμπολιτες.Εμπαθειες και εμφυλιοπολεμικες τακτικες χαρακτηριζουν αλλες εποχες!
Η. αποδοση τιμης εγινε απο το ΔΣ ,μετα τον Νοεμβριο.Αμισθος,χωρις κανενα δικαιωμα εξουσιας,χωρις ψηφο στο ΔΣ.Προσφορα εμπειριας και δυνατοτητας.Γιατι να απορριψουμε την.βοηθεια στον τοπο???»

2η
«ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β'
ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ Καλα, ως γιατρος δικαουμαι αγνοια νομου.Ο λαλιστατος οψιμα επαναστατημενος μεγαλοδικηγορος,αγνοει οτι επιτιμος ανακηρυσσεσαι με αποφαση συλλογικου οργανου και οχι μονοροσωπου πχ δημαρχου.Επομενως η οποια αποφαση ορισμου επιτιμου,ειναι ουσια και νομω αβασιμη»

3η
«ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Β'
Εδω ο κοσμος καιγεται πεθαινει,και αυτοι δεν μπορουν να ξεπερασουν την οριστικη ηττα τους.Βεβαια αφησαν πισω τους μνημεια ,οπως το Ποτοκι που απασχολει εντονα την Ευρωπαικη Ενωση,ως το μεγαλυτερο εγκλημα κατα του περιβαλλοντος στην Ευρωπη.Θρασσος ατελειωτο!Για να τελειωνουμε ,πρεπει να καταλαβουν οτι: α/Εχω δικαιωμα ως διοικηση του λιμενικου ταμειου να οριζω αριστινδην μελη και επιτιμους προεδρους.Αυτοι ειναι αμισθοι,δεν εχουν δικαιωματαβ/Το εγγραφο που φερει την υπογραφη μου,δεν εχει. νομικη υποσταση,γιατι επιτιμος οριζεται απο ΔΣ.Η αποφαση περι ορισμου επιτιμου εληθφη ατκετα μετα απο την διοικηση του λιμενικου ταμειου.γ/Η λασπη ειναι γνωστη πολιτικη υλη κατασκευης προσωρινων πολιτικων εστιων Προφανως καποιοι γνωστοι για την ....πνευματικη τους οξυτητα ,δεν αντιλαμβανονται την απλη πραγματικοτητα.Ετσι εξηγειται το καταστροφικο τους εργο στον δημο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου