Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Ένας Δήμαρχος ( του Πύργου) επικίνδυνος για την δημόσια υγεία , υβριστής, εγωπαθής και κουτσαβάκι


Ένας Δήμαρχος ( του Πύργου) επικίνδυνος για την δημόσια υγεία , υβριστής, εγωπαθής  και κουτσαβάκι



Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος κατά την δημόσια συνέντευξη στο Κατάκολο επί της Πλατείας ξεδίπλωσε τον χαρακτήρα του  τον μέσα εαυτό του, τον δημαγωγό, τον κυνικό και τον επικίνδυνο.

Πόσο ανεύθυνος μπορεί να είσαι όταν πραγματοποιείς συνάθροιση σαράντα (40) και πάνω ατόμων(  δημοσιογράφων, μελών της δημοτικής αρχής και της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου, καθώς και επαγγελματιών και πολιτών ) σε εποχή πανδημίας κορωνοϊού, καραντίνας, απαγόρευσης κυκλοφορίας, απαγόρευσης συναθροίσεων ?

Αυτό είναι το παράδειγμα του …

Ο αλαζών δήμαρχος  Πύργου στην αρχή της συνέντευξης ( στο τέλος παραθέτουμε το link  της για να καταλάβουν) έκανε γνωμάτευση με το μάτι, εκτιμώντας ότι δεν είανι φορέας του κορωνοϊού κανείς από 40 παρευρισκόμενους, έκοψε με μια ματιά ότι κανείς δεν κινδυνεύει και είπε ότι επιτραπέζα υπάρχουν μάσκες και αντισηπτικά( για γάντια δεν ανέφερε  ..) ..υπογράμμισε  ότι είναι ιατρός δημόσιας υγείας για να δώσει κύρος στην   τσαρλατανίστικη  δια οράσεως γνωμάτευσή του.

…όταν οι πολίτες περιορίζονται, αποκλείονται, ελέγχονται…

Όσον αφορά την συνέντευξη του σηκωμένου φρυδιού και του μπλαζέ ύφους ο δήμαρχος του «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω» δεν είδε ευθύνες ( καμία μα καμία !) στην Δημαρχία Λιατσή και την προεδρία Βαρουξή αλλά μετέφερε τις ευθύνες 10 και 20 και 30 χρόνια πριν.

Τα στραβά του Κατακόλου οφείλονται στο Καρνάγιο, στον Λιμενάρχη ( που όλο το σύστημα –εκδότες, πρόεδροι νυν και πρώην, αντιπρόεδροι κλπ..- έχει φαγωθεί να τον διώξει…γιατί άραγε ? )

….μέχρι εκεί φτάνει το λουρί και χανάκα που είναι δεμένος και υποχρεωμένος…)

..όσο για τα θα του …θα δούμε… ( και έχουμε να πούμε.. πολλά )

Άξιος κληρονόμος και τηρητής υποσχέσεων/δεσμεύσεων σε αυτούς που του έδωσαν το δαχτυλίδι  και την υποστήριξη..


  Οι δημαγωγοί ίδιον χαρακτηριστικό έχουν
την ωμότητα του λόγου,
την προσβολή δια ύβρεων του αντίθετου λόγου( χαρακτήρισε παπαγαλάκια τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, ανόητους όσους του κάνουν κριτική, τους πολίτες ότι μόνο χρήματα έχουν στο κεφάλι τους και άλλα τέτοια..) ,
τον πολυξερισμό (του μονίμως και επί παντός του επιστητού επαΐοντος) ,
την έπαρση.την μετάθεση/κρύψιμο του κύριου προβλήματος καιτην  μετατροπή πολιτικών τους αντιπάλων σε αποδιοπομπαίους τράγους  μεγεθύνοντας τα δικά τους «μυθικά» επιτεύγματα,
συνδυασμένη με ένα αστείο κουτσαβακισμό…

Τάκη κουτσαβάκι είσαι, μάγκας δεν θα γίνεις ποτέ…!

Σημείωση : Δεδομένο ότι θα υμνηθεί από τα τοπικά ΜΜΕ …για να έχουν να λαβαίνουν…αλλά βρε συνάδελφοι πως ανέχεστε να σας υβρίζει και να χαμογελάτε ?

Η συνέντευξη : https://youtu.be/d0ALJr3hKdg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου