Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Τι ζούμε, που ζούμε και τι ακούμε ! Όταν η ανοησία , συναντά την πηχτή βλακεία και ομού μαζί υπερασπίζονται την αθλιότητα της μνημονιακής λιτότητας και φοροεπιδρομή

Τι ζούμε, που ζούμε και τι ακούμε !
Όταν η ανοησία , συναντά την πηχτή βλακεία και ομού μαζί υπερασπίζονται την αθλιότητα της μνημονιακής λιτότητας και την φοροεπιδρομή





Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν κόψει άλυσο,  έχουν κόψει χανάκα και έχουν ξεπεράσει κάθε όριο στην προσπάθεια τους να υπερασπίσουν την υποταγή τους στα μνημόνια και να κρύψουν τη μετατροπή τους σε νεοφιλελεύθερα ζόμπι.

Γιατί το λέμε αυτό;
Ιδού, διαβάστε:

Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ , Εύη . Καρακώστα: «Φοροφυγάδες» οι 100.000 χαμηλοσυνταξιούχοι που τους κόβεται το ΕΚΑΣ»
Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ Αφρ. Θεοπεφτάτου:  «Δύσκολα και καπνίζεις και πίνεις πολλούς καφέδες, γι'αυτό τα φορολογήσαμε»

Μετά,
 τον  Παύλο  Πολάκη  αναπληρωτή  υπουργό   Υγείας (αυτός κατά που επιτέθηκε  κατά δημοσιογράφου λέγοντας « Έπρεπε να τον χώσω τρία μέτρα κάτω από τη γη...» με την  «μαντιναδότουρτα» την αφίσα του Άρη Βελουχιώτηκαι και  τους  δύο αφρώδεις οίνους και

 την  αναπληρώτρια  υπουργός   Εργασίας Θεανώ  Φωτίου  (με την αλήστου μνήμης δήλωση για τα γεμιστά που είναι πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια και που  γιόρτασε τα γενεθλια της σβήνοντας κεράκια στην καρτοτούρτα με την εικόνα της Κάρτας Αλληλεγγύης, έχουμε συνέχεια της ανοησίας και  της πηχτής βλακείας

Ε. Καρακώστα: «Φοροφυγάδες» οι 100.000 χαμηλοσυνταξιούχοι που τους κόβεται το ΕΚΑΣ!


Φοροφυγάδες χαρακτήρισε τους 70.000 - 100.000 χαμηλοσυνταξιούχους στους οποίους κόβεται το ΕΚΑΣ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα.
Αναφερόμενη στο θέμα των συνταξιούχων που καλούνται να επιστρέψουν αναδρομικά το ΕΚΑΣ, η βουλευτής δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δικαίως γίνεται αυτό, γιατί δεν το δικαιούνται».
«Θα επιστρέψουν το ΕΚΑΣ αυτοί που δεν το δικαιούνται... Είναι παρά πολύς κόσμος που δεν δηλώνει τα πραγματικά του εισοδήματα και δεν το δικαιούται... Καταλάβατε; Δεν το δικαιούνται...» επέμεινε η βουλευτής.
Ερωτηθείσα δε από δημοσιογράφο εάν οι άνθρωποι αυτοί αποκαλύφθηκε πως ήταν φοροφυγάδες, η κ. Καρακώστα απάντησε θετικά λέγοντας χαρακτηριστικά «ακριβώς, όσοι δεν το δικαιούνται».
«Υπάρχουν παρά πολλοί δυστυχώς τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι δυστυχώς έπαιρναν παρανόμως το ΕΚΑΣ, από αυτούς θα κοπεί και θα ζητηθεί να επιστραφεί», υποστήριξε.

Θεοπεφτάτου: Δύσκολα και καπνίζεις και πίνεις πολλούς καφέδες, γι'αυτό τα φορολογήσαμε
     
"Επειδή δύσκολα συμβαίνει και να πίνεις πολύ και να καπνίζεις πολύ και να πηγαίνεις να πίνεις πολλούς καφέδες, δηλαδή πρέπει να συμπίπτουν πάρα πολλά πράγματα για να επιβαρυνθεί σοβαρά ένα νοικοκυριό και γι’ αυτό μοιράστηκε", ήταν η εξήγηση της Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολόγηση τόσων διαφορετικών ειδών, όπως προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο. "Αντί να αυξηθεί το νερό και το ρεύμα, προσπαθήσαμε να μοιραστεί σε διάφορα είδη. Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα για να εξασφαλιστεί το 1.8 δισ.", πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του Alpha 989, η κυρία Θεοπεφτάτου είπε πως "πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα του καλοκαιριού. Δεν είναι ευχάριστα αλλά έχουν μικρότερη επίπτωση στα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα. Αυτά είναι τα συμφωνηθέντα, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι αυτά που είπαμε τα τηρήσαμε".

Η κα. Θεοπεφτάτου, υπερασπίστηκε και τον ΕΝΦΙΑ λέγοντας πως "θα αλλάξει, η συντριπτική πλειοψηφία θα βλέπει να αλλάζει, θα αυξηθεί στις πολύ μεγάλες περιουσίες". Κληθείσα εξάλλου να σχολιάσει τη δήλωση της κας Καρακώστα που προκάλεσε αντιδράσεις, σχετικά με το ΕΚΑΣ, είπε: "Αν κακώς το πήραν, να το επιστρέψουν. Είναι μία διαδικασία που συμβαίνει".

Μην απορούμε. 
Όταν προσπαθείς να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα καταφεύγεις σε γελοιότητες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου