Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Οι Ηλείοι βουλευτές που χειροκροτήσαν στην Βουλή τους ναζί του Αζόφ

 Οι Ηλείοι βουλευτές που χειροκροτήσαν στην Βουλή  τους ναζί  του Αζόφ


Στην ντροπή και στο  αίσχος  του χειροκροτήματος (και ούτε τουλάχιστον της εκ των υστέρων καταδίκης) των ναζιστών του τάγματος ΑΖΟΦ στην Βουλή συμμετείχαν  και οι βουλευτές Ηλείας της ΝΔ και ΚΙΝΑΛ Αυγερινοπούλου Θ., Τζαβάρας Κ., Νικολακόπουλος Α. και Κατρίνης Μ. …

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καλαματιανός Δ. δεν χειροκρότησε αλλά δεν διαφοροποιήθηκε δημόσια, δεν μίλησε, δεν κατέκρινε, δεν καταδίκασε …

Ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Τζαβάρας δεν καταδίκασε αλλά διαφοροποιήθηκε  δήλωσε ότι «Με την συμπεριφορά του ο αρχηγός του Ουκρανικού κράτους, αποδείχθηκε κατώτερος της τιμής που του έκανε η Ελληνική Βουλή, η οποία του έδωσε τη δυνατότητα να απευθυνθεί στους αντιπροσώπους του ελληνικού λαού».

Ο βουλευτής  του ΚΙΝΑΛ Κατρίνης Μ. αφού χειροκρότησε, δεν καταδίκασε το γεγονός και είπε ότι ξεγελάστηκε και αιφνιδιάστηκε…  δήλωσε «Δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση από άλλο πρόσωπο, και αναφέρομαι σε μια εξέλιξη που μας αιφνιδίασε εξαιρετικά  δυσάρεστα.

Χειροκρότησαν και άκουσαν του ναζί…. Βουλευτές της Ηλείας μέσα στον Ναό (υποτίθεται..) της Δημοκρατίας, στην Βουλή.. δεν κατέκριναν για το βήμα που δόθηκε στα μέλη του ναζιστικού τάγματος εφόδου  Αζόφ να μιλήσουν..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου