Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Δυο κολόνες της ΔΕΗ…αγέρωχες … στην μέση του δρόμου… Ηλεία σήμερα …

 Δυο κολόνες της ΔΕΗ…αγέρωχες … στην μέση του δρόμου… Ηλεία σήμερα …

Ένα απίστευτο κι όμως Ηλειακό, ή μάλλον… ελληνικό περιστατικό, καθώς συχνά-πυκνά βλέπουμε παρόμοιες ανορθογραφίες σε δημόσια έργα ανά την Ελλάδα, εκτυλίσσεται στο δρόμο του Φραγκαπηδήματος προς το εργοστάσιο Απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά
  • Κι αυτό διότι στην κατασκευή του δρόμου στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση – Κατασκευή οδών πρόσβασης στον Χ.Υ.Τ.Υ. Νομού Ηλείας» και στις εργασίες ασφαλτόστρωσης οι δύο (2) κολόνες της ΔΕΗ μέσης τάσης που βρισκόταν όλο το προηγούμενο διάστημα και μέχρι εκείνη σήμερα στη μέση του δρόμου (!), παρέμειναν άθικτες στο ίδιο σημείο! (οι φωτογραφίες σημερινές …)
Οι κολώνες προφανώς δεν φύτρωσαν εκεί, αλλά δεν μετακινήθηκαν από τη ΔΕΗ όταν έπρεπε με αποτέλεσμα η νέα άσφαλτος να στρωθεί κανονικά με τις κολόνες να στέκονται εκεί περήφανα στη μέση του δρόμου!
  • Πάνω από 2 χρόνια που εξελίσσονταν τα χωματουργικά και άλλες εργασίες δεν μερίμνησαν(?), αδιαφόρησε η ΔΕΗ(?), τέλος πάντων κάποιος φταίει και οι κολόνες παρέμειναν... στο ύψος τους…
Μα εκείνος ο επιβλέπων μηχανικός… ????? !!!!
… ένα βραβείο όπως και να το κάνεις το αξίζουν…
Υ.Γ.
  • Αυτό να εκτελεί έργα ο Δήμος Ήλιδας (διότι αυτός εκτελεί το έργο «Βελτίωση – Κατασκευή οδών πρόσβασης στον Χ.Υ.Τ.Υ. Νομού Ηλείας» εντός του χώρου ευθύνης του Δήμου Πύργου δεν το καταλαβαίνω …. Άλλαξαν τα όρια ?
Σημείωση : Ευχαριστώ την Μ.Μ. για την ενημέρωση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου