Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

«Δημόσιο» Σύστημα «Υγείας» Ανδραβίδα, Λεχαινά …παντού σε όλη την Ηλεία.. Ντροπή και Κίνδυνος …

 «Δημόσιο» Σύστημα «Υγείας» Ανδραβίδα, Λεχαινά …παντού σε όλη την Ηλεία.. Ντροπή και Κίνδυνος …

Η ντροπή, η ταλαιπωρία και η απαξίωση του Ηλείου πολίτη συνεχίζεται και μετεξελίσσεται σε εξευτελισμό και κίνδυνος… τα Κέντρα Υγείας υπολειτουργούν, τα Αγροτικά Ιατρεία το ίδιο και χειρότερα, τα Νοσοκομεία μισόκλειστα,  οι ασθενείς σε .. φορτωτική μεταφέρονται με ασθενοφόρα ανά πάσα την Ελλάδα..


  • …και το πολιτικό σύστημα (Δήμοι, Περιφέρεια, Υπουργείο..) χαμογελά, φωτογραφίζεται και κάνει δηλώσεις …

Ανδραβίδα σήμερα ….(έτσι παντού)…:

  • «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ αγροτικό ιατρείο ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ, εικόνες ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑΣ και άνισης μεταχείρισης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. ΓΙΑΤΙ ????» (Χ.Γ.)

...και τα σχόλια της οργής:

  • «Τα ίδια χάλια και στα Λεχαινά .....δεν αφήνουν τον κοσμο να μπει στην δομη...κανουν δικους τους νομους».. «(Και αν είναι τυχεροί και καταφέρουν και πάρουν νούμερο θα ξαναπάνε το μεσημέρι να πάρουν την συνταγή» Κ.Π.)
  • «Και χειρότερα στα Λεχαινά .Γιατρό έχει μόνο μία μέρα την εβδομάδα εξυπηρετεί 20 Αριθμούς και οι άλλοι φεύγουν .Ηλικιωμένοι άνθρωποι πάνε από τις 5 το πρωί γιά να πάρουν νούμερο στις 8 .Αύριο που θα βρέχει και θα κάνει κρύο που θα περιμένουν Ωραία περίθαλψη προσφέρεται κύριε Πλεύρη.»(Α.Π.)
  • «Ο..... Γιάννης τής Καρδιάς τη λέει ??? 🤔🤔😂»(Η.Σ)
  • «Δυστυχώς πρέπει να πας από τις 6 το πρωί να πιάσεις σειρά. Όταν μόνο μια γιατρος έχει μείνει για ολο το χωριό αφού το καθεστώς έθεσε σε αργία την άλλη γιατρό. Η Ανδραβίδα δυστυχώς σε λίγο δεν θα έχει ούτε γιατρό» (Μ.Β.»
  • «Χρόνια τώρα τα ίδια. Πάντως πολλές φορές οι θέσεις μένουν κενές «πλασματικά» απλώς για να δημιουργούνται εντυπώσεις, όπως έγινε για μεγάλο διάστημα στο παρελθόν. Τα προσωπικά οφέλη του κάθε δευτεροτρίτου πολιτικάντη έχουν αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών..(Δ.Χ.)
  • «Αγροτικο  ιατρειο ταλαιπωριας !! μια γιατρος μια μερα την εβδομαδα !! τι να κανει οσο και να προσπαθει η φιλοτινη κυρια τσιρου σε μια κωμοπολη και τα γυρω χωρια ! κρατος και φορεις , αφηστε τις ασυδοσιες και φτιαχτε μια χωρα της προκοπης που δεν θα ταλαιπωρει τον πολιτη😎(Χ.Γ.)
  • «Ο Δήμαρχος που κοπτεται τόσο πολύ για το λαο του.που περα Βάρδα και Ανδραβίδα δεν υπάρχει τίποτε άλλο τι κάνει? Μόνο κοιτάζει? Γιατι δεν πιέζει να ερθει κσι άλλος γιατρός?Να τον ξανά ψηφίσουν. Ντροπη μονο αυτό θα πω.»(Δ.Θ.)
  • «Στον τρίτο κόσμο τα πράγματα είναι καλύτερα»(Α.Φ.)

Σημείωση:

Οι φωτογραφίες είναι του (Χ.Γ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου