Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Ο Σούπερ Ντούπερ αντιπεριφερειάρχης Ηλείας … «Επ’ ώμου»…αρμ !...(τους πυρόπληκτους..)

Ο Σούπερ Ντούπερ αντιπεριφερειάρχης Ηλείας … «Επ’ ώμου»…αρμ !...(τους πυρόπληκτους ..)

  • Θα επιλύσει και το ζήτημα των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους όπως έλυσε και το θέμα της τιμής της σταφίδας….
Μετατρέπεται σε μέγας, σε σούπερ ντούπερ γουάου στις σελίδες των εφημερίδων και με όπλο τις επιστολές (κάτι σαν … βόμβα…) προσεγγίζει τον Superman..
Θυμήθηκε την δεινή θέση των πυρόπληκτων που 15 μήνες μετά τις πυρκαγιές του 2021 παραμένουν μερικώς ή ολικώς αναποζημίωτοι, έκανε μια σύσκεψη, και έταξε ανυποχώρητους αγώνες και
  • «μέσα στις προσεχείς ημέρες θα σταλεί εκ νέου εμπεριστατωμένη επιστολή όπου θα ζητούνται απαντήσεις από το αρμόδιο υφυπουργείο και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ»( αυτό το «εμπεριστατωμένη επιστολή» είναι απίθανο…)
Μάλιστα η φίλια προς αυτόν εφημερίς τον δαφνοστεφάνωσε γράφοντας το γλοιώδες γλειφτικό
  • «Επ’ ώμου» έχει πάρει το ζήτημα των αποζημιώσεων στους πυροπλήκτους ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, με απανωτές επαφές και επιστολές στους αρμοδίους, για να δοθεί λύση. Ο αντιπεριφερειάρχης έχει κάνει αμέτρητες παρεμβάσεις για την επιτάχυνση της καταβολής των αποζημιώσεων, σε βαθμό που ενδεχομένως δεν είναι αρεστός στους κυβερνητικούς, αλλά προτεραιότητα για αυτόν είναι η ευημερία των Ηλείων.
Βέβαια αν έχει το αποτέλεσμα με 
  • «Το ίδιο έχει πράξει και με το θέμα της τιμής της σταφίδας» (όπως συνεχίζει το διθύραμβο της η εφημερίς)
που οι σταφιδοπαραγωγοί από 1,50 €/κιλό που ζητούσαν κατέληξαν να πουλήσουν (και άν) 0,80-0,90€ θα σημειώσει μια ακόμη … τεράστια επιτυχία ..
... αλλά για αυτόν «προτεραιότητα για αυτόν είναι η ευημερία των Ηλείων.»
Υ.Γ.
Αυτά τα αβανταδόρικα σχόλια (επί .. αντικαταβολή ..) που θα ενταθούν στον δρόμο προς τις εκλογές μόνο απέχθεια και γέλιο προκαλούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου