Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Υποψήφιοι/ψηφοδέλτιο ΝΔ στην Ηλεία .. είναι μια ωραία ατμόσφαιρα…

 Υποψήφιοι/ψηφοδέλτιο ΝΔ στην Ηλεία .. είναι μια ωραία ατμόσφαιρα…

  • Το «δι’ ενεργειών μου» των δύο βουλευτών Ηλείας της ΝΔ, ο εμφύλιος, οι ανασυρθέντες από την σαλαμούρα και αυτός που θα φαγωθεί ..
  • Ήρθαν οι βουλευτές στο χωριό/Ηλεία, βόλτες από κει και από δω…
Οι δύο βουλευτές Ηλείας της ΝΔ έχουν ξεπεράσει τα όρια του προεκλογικού ανεκτού και είναι στο (κάτω) επίπεδο του θεατρινισμού .. σαν σενάριο παλιάς ελληνικής ταινίας, του Μαυρογιαλούρου και του «Γκόρτσου»
Κλασαυχενίζονται και κατακλυζόμαστε καθημερινά από τα μμε της Ηλείας από μαυρογιαλουρισμούς, του στυλ «όλα εγώ τα φτιάχνω, όλα εγώ τα εξυπηρετώ, όλα εγώ τα κανονίζω..»
  • … και οι δύο διορίζουν/μεταθέτουν αστυνομικούς, οι ίδιοι φωτογραφίζονται με τους ίδιους…
  • … «τα κάνουν όλα και συμφέρουν»…
…. τώρα μάλιστα που νοιώθουν τις απειλές των κατερχόμενων εξ Αθηνών και Βρυξελών, ανασυρόμενων από την ναφθαλίνη (Κοντογιαννόπουλο, Αβραμόπουλο) και τον εκπρόσωπο του Δουκάτου, Βαρόνο, Ελευθέριο..
Νιώθουν την επερχόμενη εκλογικοπολιτική λεηλάτηση (τους)
  • από τους «παλαιόκοπους» φυτευτούς που τους αφαιρούν πελατεία, πολιτικό χώρο και περιοχές και κομματάρχες …
  • και από τον νεόκοπο υιό του εκδότη που έχει πιάσει στασίδι στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας του δουκάτου και έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με χαιρετούρες, χαμόγελα και χορηγούμενες δημοσιεύσεις …. σε μια επίδειξη και εφαρμογή του μπερλουσκονισμού στη Ηλεία … τριπλή επέκταση και «κύκλος» Μ.Μ.«Ενημέρωσης», Επιχειρήσεις/Δημόσιο χρήμα και τώρα στην βουλευτική εκπροσώπηση
Όλοι τους βουλευτές και υποψήφιοι,
  • στήνουν και στήνονται, φωτογραφίζονται με παιδιά, μαθητές, Εκπαιδευτικούς, Πυροσβέστες, Αστυνομικούς, Υπαλλήλους, Ιατρούς, Νοσοκόμες την ώρα εργασίας τους, σε εκκλησίες, με ιερωμένους, γενικά όλους τους χρησιμοποιούν ως εκλογικό/προεκλογικό ντεκόρ τους .. αισχρά και μικροπολιτικά χειρίζονται όλους ( αν και απαγορεύεται), τους χρησιμοποιούν…
Επιδίδονται σε Πιτοδρομίες…. σπάζοντας ρεκόρ Πιτολογιών και κατανάλωσης βασιλόπιτας ...
Το ψηφοδέλτιο ράβεται και ξηλώνεται (φαινόμενα σήψης …), ψηφοδέλτιο που γέρνει/μπατάρει προς Αμαλιάδα-Κάμπο ώστε να φαγωθούν μεταξύ τους και να επιπλεύσουν οι φελλοί και οι υιοί στον Πύργο …. Σενάριο-Σκηνοθεσία δουξ ..
Οι συμμαχίες στήνονται (αν και στο τέλος θα καταρρεύσουν… και «σώζων εαυτών σωθήτω».. )
  • Κάποιοι εξοβελίζονται και διώκονται (όπως ο εξ Αθηνών Αμαλιαδίτης )
  • Οι πιέσεις από το συγκρότημα το επιχειρηματικό –«δημοσιογραφικό» προς όλους, στυγνοί προς κάθε είδους αιρετό και μη…
… και η μάχη αμείλικτη και με θύματα… όλοι δεν χωρούν στο ψηφοδέλτιο … «Ήταν ένα μικρό καράβι» … «να δούμε ποιος θα φαγωθεί…Οέ οέ οέ οέ»
ΝΔ Ηλείας …Βυζαντινισμοί, δολοπλοκίες, εκβιασμοί, υποσχέσεις, πολιτικές εξαγορές, μεταγραφές … για τις δύο βουλευτικές έδρες… που θα έχει στις πρώτες εκλογές και το πλασάρισμα στην τρίτη θέση με όραμα την δεύτερη εκλογική μάχη…
  • Κεκοσμημένα τίποτα της εξουσίας και εκείνων που πλήττονται εξοργιστικά από την απληστία και την αδιαφορία τους, για το πόπολο.
  • Νέοι, παλιοί, λουστραρισμένοι, ανερχόμενοι και κατερχόμενοι, νάρκισσοι, χαμερπείς, ματαιόδοξοι, που δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να εκλεγούν
  • Όσες πόζες και χαμόγελα και «δι’ ενεργειών μου» και αν μοστράρουν, δεν μπορούν να αποκρύψουν την ανοησία τους, όσα και αν επικαλούνται δεν απαλείφουν την ολιγότητά τους και μια ελαφρότητα που διακρίνει όλους τούς ας τους πούμε ψεύτικους, ολίγιστους και προκλητικούς.
Μια σαπουνόπερα με στοιχεία trans tv
Μια κατάσταση πού τίποτα δεν προσφέρει (και δεν πρόσφερε) στην Ηλεία, μια Ηλεία που βρίσκεται σε φθίνουσα οικονομική πορεία, με τεράστια έλλειψη υποδομών και αξιοποίησης του πλουτοπαραγωγικού και του τουριστικού-πολιτιστικού δυναμικού της και δυνατότητων της, που Ηλείοι (όπως όλοι οι Έλληνες) κοιτούν (δυστυχώς μόνο κοιτούν..) την Δημοκρατία να εκπίπτει (… υποκλοπές κλπ.), το εισόδημα να μειώνεται, ο αυταρχισμός να δρα ανεξέλεγκτος και να ταΐζονται εν δαψίλεια τα τρία «δέλτα» (Δυναστείες, Δημόσιο, Διαπλοκή)
… και…
Τους συναγωνίζεται μόνο ο ατσάκιγος πράσινος βουλευτής με τις θεατρικές κινήσεις χεριών και σώματος και την μάσκα-χαμόγελο της ευτυχίας
  • και με αντίστοιχες ίντριγκες των νονών του πράσινου (ξεθωριασμένου) χώρου, που και εκεί, το ψηφοδέλτιο συγκροτείται με παρόμοιες διαδρομές και διαδρομιστές… και θα μείνει μόνο ο ζελές που θέλει να γίνει χαλίφης…αρχηγός και προσκυνά USA& Israel όπως παλιά το ξένο παράγοντα ..
Ήρθαν οι βουλευτές στο χωριό/Ηλεία, βόλτες από κει και από δω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου