Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Καταγγελία συμβασιούχων ΟΑΕΔ Δήμου Πύργου (η ντροπή του Τ. Αντωνακόπουλου)

 Καταγγελία συμβασιούχων ΟΑΕΔ Δήμου Πύργου (η ντροπή του Τ. Αντωνακόπουλου)

Ο δήμαρχος πετάει στην ανεργία συνδημότες του εν μέσω εκλογών και ζητάει και τη ψήφο τους από πάνω

..έλαβα από φίλο X.Ψ. και δημοσιεύω..(συμφωνώντας απόλυτα)
  • Σήμερα εκδικάστηκαν τα προσωρινά μέτρα για τα παιδιά της κοινωφελούς εργασίας για να μπορέσουν να δουλέψουν λίγους μήνες παραπάνω μέσω προσωρινής διαταγής.
Ο κύριος Δήμαρχος έστειλε έναν δικηγόρο που με αυταρχικό τρόπο πρόσβαλε τους εργαζόμενους αυτούς και "διέταξε" το δικαστή να απορρίψει την αίτηση των χαρακτηρίζοντας τη ως απαράδεκτη.
  • Ο Δήμαρχος αυτός που ζητάει τη δική μας ψήφο, πετάει τους ίδιους τους συνδημότες του εκτός εργασίας και ταυτόχρονα μας ζητάει να τον ψηφίσουμε κιόλας στις επόμενες εκλογές.
  • Και όλα αυτά με την αιτιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα να πληρώσει αυτούς τους υπαλλήλους.
Βέβαια χρήματα για τις 2μηνες και μήνες προλήψεις των δικών του παιδιών έχει, αλλά για άτομα που προσελήφθησαν με κριτήρια μέσω ΟΑΕΔ υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ, δεν έχει!
Αυτός είναι ο Δήμαρχος... Και σας πετάω έξω από τη δουλειά και δίχως ίχνος ντροπής ζητάει την ψήφο μας!
Αλλά οι εκλογές είναι πολύ κοντά και οι 10 οικογένειες και οι συγγενείς τους δε πρόκειται να σε ξεχάσουν κ. Αντωνακόπουλε !
ΥΓ:
Υπάρχει θετική γνωμάτευση του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με την υπογραφή του Δημάρχου που αναφέρει ότι είναι θετικός να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε τουλάχιστον μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά σήμερα ήρθε μέσω του δικηγόρου του να αυτοαναιρέσει όσα ο ίδιος πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο!
Μια πλήρης παράνοια και σύγχυση, αλλά οι εκλογές έρχονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου