Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Ογκολογικό καρκινοπαθών Ηλείας ..σπεκουλάρισαν, κορόιδεψαν, ψηφίστηκαν, ξέχασαν ...

 Ογκολογικό καρκινοπαθών Ηλείας ..σπεκουλάρισαν, κορόιδεψαν, ψηφίστηκαν, ξέχασαν ...

Με αφορμή την είδηση «Να παρθούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του Τμήματος Χημειοθεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου» επανήλθε στην πολιτική και κοινωνική μνήμη (?) της Ηλείας, ο διαρκής και ανάλγητος εμπαιγμός των εκατοντάδων καρκινοπαθών της Ηλείας που ταλαιπωρούνται για θεραπείες, εξετάσεις και νοσηλείες εκτός και μακριά της Ηλείας, από αυτό που λέγεται πολιτικό σύστημα της Ηλείας ..
Εξήγγειλαν,
η γνωστή και εξαιρετέα ντόκτορ βουλευτής για ογκολογική δομή στο Νοσοκομείο (!) της Αμαλιάδας, αλλά και δύο απελθόντες δήμαρχοι Ογκολογική Δομή και Ογκολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείου Πύργου , εις δήμαρχος «λειτούργησε» Ογκολογικό Ιατρείο μέσα σε Βιβλιοθήκη (στην Γαστούνη) … !
  • κορόιδεψαν για να πουλήσουν πολιτική μούρη,
  • κερδοσκοπήσαν ξεδιάντροπα πολιτικά
  • ανάλγητα και «μη ορρωδώντας προ ουδενός» χρησιμοποίησαν την αγωνία, το πόνο και την ταλαιπωρία εκατοντάδων καρκινοπαθών της Ηλείας και των οικογενειών τους για πολιτική προβολή και ψήφο …ως παίγνιον τους στην άθλια πολιτική εξαπάτηση των πονεμένων ...
  • και «το γράψαν στα παλιά τους τα παπούτσια» (που δεν έχουν)
Αυτοί τα έχουν λυμένα αυτά, διότι αν τους συμβεί ( εύχομαι να μη τους συμβεί) έχουν τις καλύτερες και ακριβότερες νοσηλείες ..
  • Ο «λαουτζίκος» (κατ΄ αυτούς) της Ηλείας ας ταλαιπωριέται πηγαίνοντας σε Πάτρα, Αθήνα, κλπ., ας βασανίζεται, ας ξοδεύεται, ας πεθαίνει …
Μια Ηλεία που ανέχεται,
όταν όλοι οι γύρω νομοί Αχαΐα, Αρκαδία, Μεσσηνία έχουν Ογκολογικές Δομές, που δεν αγανακτεί, που τους ψηφίζει…
Η Ηλεία (που ο καρκίνος θερίζει) πρέπει να αποκτήσει άμεσα Ογκολογική Κλινική !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου