Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ένα κόσμημα μετατράπηκε σε αποθήκη και ντροπή …Σιδηροδρομικός Σταθμός Αρχαίας Ολυμπίας

 Ένα κόσμημα μετατράπηκε σε αποθήκη και ντροπή …Σιδηροδρομικός Σταθμός Αρχαίας Ολυμπίας

Η Αρχαία Ολυμπία, ο κάλλιστος της Ελλάδας τόπος,  η πόλη του Ολυμπιακού Ιδεώδους, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και ένα από τα κτίρια κοσμήματα, 

ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Αρχαίας Ολυμπίας του 1890, ένα αρχιτεκτονικό στολίδι,...

είναι κλειστός, έχει μετατραπεί σε αποθήκη, είναι ασυντήρητος (παγκάκια, παράθυρα, πόρτες, περιβάλλων χώρος) και δε οι Τουαλέτες-WC είναι σε αθλία κατάσταση (σπασμένες, κλειστές, βρόμικες,…) ένα σίχαμα που ντροπιάζει..

  • Όποιος επιλέξει την μετακίνηση του με το Τρένο της γραμμής «Κατάκολου – Πύργου -Αρχ. Ολυμπίας» ντόπιοι και τουρίστες (της Κρουαζιέρας..) πρέπει να περιμένουν στην βροχή, στο κρύο, στον ήλιο ..ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες..

Η Αρχαία Ολυμπία που δώσει το Ολυμπιακό Φως σε δυο μήνες για τους  33η Ολυμπιάδας «Παρίσι 2024» και θα είμαστε παγκόσμια αναφορά  και κέντρο προσοχής..

Αρχαία Ολυμπία το καμάρι και η περηφάνια της Ηλείας …

 Υ.Γ.

  • Αν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις το να είναι ανοικτός ο Σιδηροδρομικός Σταθμός της Αρχαίας Ολυμπίας, να είναι συντηρημένος και αξιοπρεπής (WC) όταν μιλάς για ενδιαφέρον για την Αρχ. Ολυμπία ή κοροϊδεύεις ή είσαι ανίκανος ( Κυβέρνηση – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-ΟΣΕ)  
  • Να δούμε θα προλάβετε  να ολοκληρώσετε  το έργο «Διαμόρφωση Τουριστικής διαδρομής από γέφυρα Κλαδέου  έως Ολυμπιακή Ακαδημία και έως Λιναριά» ή η Αφή και οι Λαμπαδηδρόμοι θα περάσουν μέσα από μπάζα, τσιμέντα, σίδερα και λακκούβες νερού… ?






























 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου