Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Ο Αμαλιαδίτης Α. Νικολακόπουλος της εξεταστικής των Τεμπών, πως θα αντικρύσει και τι θα πει στην οικογένεια νεκρού Αμαλιαδίτη Μηχανοδηγού Γ. Κουτσούμπα αν συναντηθούν στην Αμαλιάδα ?

 Ο Αμαλιαδίτης Α. Νικολακόπουλος της εξεταστικής των Τεμπών, πως θα αντικρύσει και τι θα πει στην οικογένεια νεκρού Αμαλιαδίτη Μηχανοδηγού Γ. Κουτσούμπα αν συναντηθούν στην Αμαλιάδα ?



Ο Αμαλιαδίτης υφυπουργός Αντρ. Νικολακόπουλος και μέλος της Εξεταστική Επιτροπής για το Έγκλημα στα Τέμπη ενέκρινε και συνυπόγραψε το πόρισμα της ΝΔ και που λόγω της κυβερνητικής πλειοψηφίας αποτέλεσε και απόφαση της Εξεταστικής..
  • Η πλειοψηφία της Επιτροπής, δηλαδή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (και ο Αμαλιαδίτης υφυπουργός Αντρ. Νικολακόπουλος) , έφτασε στο συμπέρασμα (το πόρισμα είχε συνταχθεί πριν ξεκινήσουν οι εργασίες) ότι την ευθύνη φέρουν ο ανθρώπινος παράγοντας, γιατί δεν έκανε ό,τι προβλέπουν οι κανονισμοί, οι διαχρονικές ολιγωρίες του κράτους κλπ., κλπ. …


Ευθύνες έχουν
Οι μηχανοδηγοί: 1) Έβαλαν το τρένο στην αντίθετη γραμμή παραβιάζοντας τον ΓΚΚ. 2) Δεν ακινητοποίησαν το τρένο ως όφειλαν, κάτι που θα απέτρεπε τη σύγκρουση. 3) Δεν ενημέρωσαν τον σταθμάρχη ότι κινούνται στην αντίθετη γραμμή. 4) Δεν ενημέρωσαν για τη θέση του τρένου καθώς περνούσε από τους ενδιάμεσους σταθμούς.
  • Φταίει ο Αμαλιαδίτης μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας
  • Φταίει ο Αμαλιαδίτης μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας, που σκοτώθηκε
  • Φταίει ο Αμαλιαδίτης μηχανοδηγός Γιώργος Κουτσούμπας, που σκοτώθηκαν 56 άτομα και αυτός…
Και ρωτάω πως, με τι μούτρα, τι θα τους πει, πως θα δικαιολογηθεί, πως θα δικαιολογήσει το έγκλημα των Τεμπών και την συγκάλυψη του (με την υπογραφή του), όταν συναντηθεί σε δρόμο της Αμαλιάδας, στου Καλίτσα, στην Πλατεία, στην Αμαλιάδα, την Σύζυγο και τις τρείς κόρες του Μηχανοδηγού, του Αμαλιαδίτη Γιώργου Κουτσούμπα.
  • Θα κοκκινίσει, θα ντραπεί, θα τους συλλυπηθεί, θα ζητήσει συγνώμη, αν διασταυρωθεί σε δρόμο της Αμαλιάδας με την Σύζυγο και τις τρείς κόρες του Μηχανοδηγού, του Αμαλιαδίτη Γιώργου Κουτσούμπα. ?
Θα πει
  • για τις εγκληματικές παραλείψεις της κυβέρνησης,
  • για την άρνησή της να καθυστερήσει τη διαδικασία μέχρι να έρθει ο πλήρης φάκελος της δικογραφίας,
  • για τον αποκλεισμό ουσιωδών μαρτύρων,
  • για το μπάζωμα των στοιχείων, για τις εμπεριστατωμένες καταγγελίες των συνδικάτων που παραβλέφθηκαν,
  • για τις αναλύσεις και τα στοιχεία που προσκόμισαν οι ειδικοί της επιτροπής που συγκρότησε η κυβέρνηση,
  • για την μη διερεύνηση, την συγκάλυψη και μάλιστα καραμπινάτη. ?
Αυτός ο υφυπουργός Αντρ. Νικολακόπουλος και μέλος της Εξεταστική Επιτροπής για το Έγκλημα στα Τέμπη και οι συγκεκριμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εκτός από μέλη του κόμματος είναι και υπάλληλοι του συστήματος Μητσοτάκη….απ’ αυτό περιμένουν μια προαγωγή….να πάρουν κυβερνητικό πόστο.
Και η συνείδησή τους; Σε νήδυμο ύπνο.
Οι κραυγές των συγγενών των θυμάτων;
Μα δεν ντρέπεται ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου