Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Μια Ηλεία που επιδημιολογικά τα έχει χαμένα, υγειονομικά είναι έωλη και διαχειριστικά ακυβέρνητη …

 Μια Ηλεία που επιδημιολογικά τα έχει χαμένα, υγειονομικά είναι έωλη και διαχειριστικά ακυβέρνητη …


Ο κορωνοϊός επελαύνει και η Ηλεία (δια των φορέων της) δεν κάνει τίποτα !
Αποσβολωμένοι οι ..εκπρόσωποί της (Περιφέρεια, Δήμοι, Φορείς κλπ.) έχουν εκπέσει σε παρακολουθητές μιας εξελισσόμενης τραγωδίας ..
Τα κρούσματα αυξάνονται, οι νεκροί συνάνθρωποί μας ένας θρήνος, οι αντιστάσεις και οι άμυνες ελάχιστες ..δηλαδή το Σύστημα Υγείας στην Ηλεία σε ανεπανόρθωτη βλάβη, ο εμβολιασμός στα χαμηλότερα της Ελλάδας (για να μην παρεννοηθώ έχω κάνει και τα δύο εμβόλια και έχω ραντεβού για το τρίτο.. σέβομαι όμως την διαφορετική προσέγγιση) καμία προσπάθεια ενεργών μέτρων/προσπαθειών αντιμετώπισης πανδημίας ..
Οι ταγοί της Ηλείας (κάποιοι και ανεμβολιάστοι ..Πύργος κλπ.) ως μικρότητες ξέρουν μόνον να δίνουν χρήματα για τηλεοπτικά σποτ που δεν παίζουν, παγωμένοι σαν ατάλαντοι ηθοποιοί σε λάθος σενάριο, άπραγοι, άβουλοι, μοιραίοι ..
Από την αρχή της πανδημίας μας είχαν φλομώσει με τους ψεκασμούς με χλωρίνη των δρόμων, των χωμάτων, και των γρασιδιών ( το χρήμα να ρέει), με τον Δήμο Πύργου μέγα πρωταγωνιστή της επικοινωνιακής χαζομάρας, προμηθευτήκαν απίθανες ποσότητες αντισηπτικών ( το χρήμα να ρέει), μάσκες επί μασκών ( το χρήμα να ρέει), έκαναν προσλήψεις ( για να υποχρεώνουμε πολιτικά πολίτες), μοίρασαν πληρωμένες καταχωρήσεις για να εξαγοράσουν ηλειακά μέσα «ενημέρωσης».. μια απίθανη ρεμούλα, ανοησία και κοροϊδία…
Δεν κάνουν τίποτα …και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρουν τι κάνουν, πως πειστικά να ενημερώσουν τους Δημότες , τους Πολίτες …απλά τα έχουν χαμένα…
Τίποτα δεν κάνουν( οι ταγοί ή τα ταγάρια της Ηλείας) για το μείζον, την πανδημία SARS-CoV-2 … ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!
Στην Ηλεία
  • γιατί δεν πραγματοποιείται ο έλεγχος ιικού φορτίου του Covid-19 στα αστικά λύματα ώστε να αξιολογηθεί η πορεία του covid-19 στην Ηλεία ?
  • γιατί δεν γίνεται εκστρατεία ενημέρωσης για τις υποχρεωτικότητες και τις αναγκαιότητες ( εμβολιασμός, μέτρα προφύλαξης κλπ.) ?
  • γιατί δεν γίνεται αγώνας για την ενίσχυση του συστήματος Υγείας, των Νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας ?
  • γιατί δεν τους στέλνει ο Ηλειακός λαός στον πολιτικά αγύριστο ?
  • γιατί τα ανεχόμαστε όλα ?
Οι δυσκολίες για όλους μας είναι μπροστά και θα είναι άσχημές πολύ και επώδυνες ..
Οι Ηλείοι είναι μόνοι τους και οι μόνοι τους πρέπει να ενωθούν … και να αντιδράσουν ..
…γιατί επιπλέον …
… η οικονομία καταστρέφεται, η εστίαση σε φρίκη του επερχόμενου λουκέτου, τα μαγαζιά χωρίς πελατεία, ο κόσμος τρομοκρατημένος κρύβεται στα σπίτια του, φοβάται και ας μην το ομολογεί, είναι και τα άλλα που μας πνίγουν (λογαριασμοί ρεύματος, ακρίβεια-εξοντωτική-, οι φόροι, ανεργία, τα παιδιά στα ξένα) ..αυτή δεν είναι ζωή, αλλά πόνος… χαμοζωή … !
Ας οργιστούμε ! Γαμώτο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου