Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Πανεπιστημιακές Σχολές πέριξ της Ηλείας …και στην Ηλεία ένα μέγα μηδέν …. 0

 Πανεπιστημιακές Σχολές πέριξ της Ηλείας …και στην Ηλεία ένα μέγα μηδέν  …. 0

 


Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τους συντελεστές για την ελάχιστη βάση εισαγωγής ανά Πανεπιστημιακό Ίδρυμα για τις Πανελλαδικές 2022 και ο χάρτης τα λέει όλα και έκδηλα….

Παντού Πανεπιστημιακές Σχολές, σε όλη την Πελοπόννησο,  στην Δυτική Ελλάδα, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου  και στα νησιά απέναντι από την Ηλεία.. μόνο η Ηλεία δεν έχει..


Στην Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά … Πανεπιστημιακές Σχολές

Στην Ηλεία όχι ..

Παντού υπάρχουν Πανεπιστημιακές Σχολές πέριξ της Ηλείας …και στην Ηλεία ένα μέγα μηδέν  …. 0

  • …κάπως .. όπως το παιδικό παιγνίδι  «Γύρω-γύρω όλοι και στη μέση η το κορόιδο»  …μόνο που δεν είναι παιγνίδι αλλά η

    πραγματικότητα μας..

Υπήρχαν δύο σχόλες της Μουσειολογίας Πύργου κα της Γεωπονίας Αμαλιάδας και αποφασισμένη ίδρυση το ΤΕΦΑΑ στον Πύργο.., η Μουσειολογία και η Γεωπονία υφαρπάχτηκαν/ξεριζώθηκαν από την Ηλεία, ακυρώθηκε η  ίδρυση το ΤΕΦΑΑ ..Από τρείς σχολές  στο μηδέν ..   


Αυτουργός και εκτελεστής η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης…!!

Αυτήν είναι η τεράστια παταγώδης αποτυχία του Πολιτικού Συστήματος της Ηλείας και της Περιφέρειας και πρωτίστως των Δημάρχου  Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου, Αμαλιάδας Γιάννη Λυμπέρη, του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, του Αντιπεριφερειάρχη  Ηλείας Βασίλη Γιαννόπουλου και των βουλευτών Ηλείας  της ΝΔ Διονυσίας Αυγερινοπούλου, Κώστα Τζαβάρα και Αντρέα Νικολακόπουλου.

Όλοι αποδείχτηκαν πολλαπλώς και εντόνως ανίκανοι, αποτυχημένοι  για αυτό που ετάχθηκαν, να υπερασπίσουν δηλαδή τα κεκτημένα της Ηλείας και να τα βελτιώσουν   με στόχο της αναπτυξιακή πορεία του τόπου…

Ούτε μια παραίτηση ούτε μια συγνώμη …

…μήπως οι Ηλείου επιτέλους πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει αυτός ο τόπος να αλλάξει, να απαλλαγεί από αυτούς, και να επιλέξει άλλους πολιτικούς και αγωνιστικούς  δρόμος..?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου