Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου κινδυνεύει με κλείσιμο …οι Νοσηλευτές αγωνιωδώς κραυγάζουν…

 Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου κινδυνεύει με κλείσιμο …οι Νοσηλευτές αγωνιωδώς κραυγάζουν…

  • …ο Δήμος φωτογραφίζεται.. η κυβέρνηση αδιαφορεί.. οι πολίτες πρέπει να αγωνιστούν…!!

Με ανάρτηση τους, κραυγή αγωνίας και σήμα κινδύνου  οι Νοσηλευτές της ΜΕΘ Πύργου καταγγέλλουν η Μονάδα κινδυνεύει με κλείσιμο, καλούν να αποτραπεί μια τέτοια  τραγική εξέλιξη καταλήγοντας γράφοντας … « Κάντε κάτι, πριν είναι αργά.....Αφορά όλους μας...... όλους σας....... »

Είναι πρωτοφανές, είναι εξοργιστικό, ένα ολόκληρο Νοσοκομείο να βρίσκεται σε αποδρομή, το Σύστημα Υγείας/Σ.Υ. στην Ηλεία να είναι σε κατακρημνισμό (κλείνει και η ΜΕΘ λόγω αποχώρησης δύο ιατρών-του εντατικολόγου και του αναισθησιολόγου) και ουσιαστικά μα μην γίνεται τίποτα, από κανέναν (Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμο…), μόνο κάτι χλιαρές ανακοινώσεις, απαθείς αναμένουμε ο ασθενής -Νοσοκομείο και Σ.Υ.- να καταλήξει ….. Οι πολίτες, οι Ηλείοι, πρέπει να αναλάβουν δράση….!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!

Αναλυτικά οι νοσηλευτές της ΜΕΘ Πύργου αναφέρουν:


«Η ΜΕΘ του νοσοκομείου Πύργου κινδυνεύει με κλείσιμο για ακόμη μια φορά.... Σίγουρα, κάποιοι θα τρίβουν τα χέρια τους και θα ευχαριστηθούν !!Σε αυτούς λοιπόν, απευθύνομαι...

Αλήθεια έχετε καταλάβει τί σημαίνει αυτό???

Υπάρχουν λίστες με ασθενείς που περιμένουν να βρουν κρεβάτι και έτσι απλά, επειδή φεύγουν γιατροί για διάφορους λόγους, κλείνουμε την μονάδα! Έλα μωρέ σιγά.... καλύτερα γιατί θα μας περισσεύει και προσωπικό.....!!!!

Πόσο μικρό μυαλό έχουν ορισμένοι.....;;

Όταν θα καταλάβετε τι σημαίνει να υπάρχει στο νομό μας Μονάδα εντατικής θεραπείας, θα είναι αργά.....

Τόσα χρόνια νοσηλεύτρια εδώ μέσα, έχω ζήσει πολλά..... Ανθρώπους να λυγίζουν, ανθρώπους να γυρίζουν πίσω από το θάνατο! Ιστορίες κάθε λογής.......!

Δυστυχώς σε κάποιους, δεν ιδρώνει το αυτί τους....!!!

Εμένα όμως και όλων των συναδέλφων μου, πονάει η ψυχή μας!!! Έχουμε περάσει από 40κυματα, είναι η δεύτερη οικογένεια μας! Περισσότερες ώρες είμαστε εδώ, πάρα με την οικογένειά μας......!!!

Κάντε κάτι, πριν είναι αργά.....

Αφορά όλους μας...... όλους σας....... »

  και σε σχολιασμό τους γράφουν: 


«
Γιατροί και νοσηλευτές έχουμε δώσει ότι καλύτερο!!!Και θα μιλήσω για εμάς, που έχουμε δώσει ότι καλύτερο..... Όλοι οι συνάδελφοι, γιατροί, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς ακόμα και οι καθαρίστριες, έχουμε δώσει ότι καλύτερο μπορούμε... Να κάνουμε χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια μας....για αυτό το οποίο διαλέξαμε, να κάνουμε, να βιοποριστούμε! Αλλά καμία αναγνώριση... Ούτε ένα ευχαριστώ....

Ξεχάσαμε ότι έχουμε προσφέρει.....Μας χώρισαν στα δύο, 15 άτομα με τους ίδιους γιατρούς να φτιάξουν τη Μεθ κοβιντ και να κρατήσουν και την Γενική μονάδα..... Αλλά ξεχνάμε  .............»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου