Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η Υγεία σε όλη την Ηλεία μας πληγώνει, προσβάλλει, αγανακτεί, ταλαιπωρεί, θέτει σε κίνδυνο ..

 Η Υγεία σε όλη την Ηλεία μας πληγώνει, προσβάλλει, αγανακτεί, ταλαιπωρεί, θέτει σε κίνδυνο ..


  • …. Περιφερειακό Ιατρείο Ανδραβίδας (της τέταρτης πληθυσμιακά πόλης της Ηλείας..)

«ΕΛΕΙΨΕΙΣ γιατρών και νοσηλευτών στο ΕΣΥ, ΟΥΡΕΣ, στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ  Ανδραβίδας και όχι μόνο.» αυτά γράφει ο Χ.Γ. (και οι φωτογραφίες δικές του)

… σχολιάζουν:

Ν.Θ.: «Αυτονόητο όταν υπάρχει μια ιατρός, διότι η δεύτερη βρίσκεται σε  καθεστώς αναστολής, η οποία πρέπει να βρίσκεται στο Κ.Υ. Γαστούνης και στο νοσοκομείο Πύργου για εφημερίες , ενίοτε υποχρεώνεται να παραβρίσκεται σε αυτά από το πρωί .    Πώς ένας άνθρωπος θα μπορέσει να εξυπηρετήσει όλα αυτά και να βρίσκεται και κάθε ημέρα στην Ανδραβίδα;.. Όσο για Νοσηλευτή υπάρχει νόμος ο οποίος έχει καταργήσει τις θέσεις που υπήρχαν στα περιφερειακά ιατρεία πολλά χρόνια πριν πιστεύω πάνω από δεκαετία


Α.Α.: « Η Ανδραβίδα κύριε υπουργέ έχει πολίτες ποιας κατηγορίας να ξέρουμε και εμείς μόνο υποχρεώσεις, έχουμε δικαιώματα ..»

Ε.Π.:  «Νομίζετε ότι μόνο στην Ανδραβίδα συμβαίνει  αυτόοοοο;; παντού έτσι είναι.. Όσο για το υπουργό δεν σας πω που μας έχει γραμμένους όλους μας.. Αυτός θα πάει στο καλύτερο.. Εγώ είμαι στο Βαρθολομιό το ξέρεις ότι για να πάω στο κέντρο υγεία στη Γαστούνης έχει ένα δρομολόγιο το πρωί. Κι ένα το μεσημέρι ..έχω γυρίσει με τα πόδια 3-4 φορές και με ζεστή άσε που μπορεί να σε σκοτώσουν όπως περπατάς.. Σε κάποια σημεία περνούν ξυστά δίπλα σου.... Μια φρίκη μια ταλαιπωρία παντού σε όλα .. και άκρα του τάφου σιωπή. Κανένας δε μιλάει.»

Ε.Μ.Μ.: « Και που είμαστε ακόμα…..Τι έχουν να δουν τα μάτια μας τι έχει να πάθει η υγεία μας……Ο θεσμός του προσωπικού ιατρού έχει εφαρμοστεί πριν πολλά χρόνια στο εξωτερικό, βλέπε Αγγλία και απέτυχε …Εμείς όμως ως άριστοι και επιτελικοί τον εφαρμόζουμε τώρα για σκέτη ταλαιπωρία !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου