Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Ο Βουλευτής επισκέπτης (αριά και που ) της Ηλείας μίλησε και είπε …

 Ο Βουλευτής επισκέπτης (αριά και που ) της Ηλείας μίλησε και είπε …

  • .. για  «σχέδιο ανάπτυξης», για «στοίχημα» & «Όταν απογειωθεί αναπτυξιακά ο Νομός, αυτό θα το αισθανθούν οι πόλεις και τα χωριά μας»

Οι Ηλείοι ένιωσαν άπειρα ευγνώμονες που ο μέγας bon viveur βουλευτής και πολυχρονεμένος βεζίρης(μας) επισκέφθηκε την εξωτική Ηλεία που παρεπιδημεί και μακριά από τα μέρη του (Αρκαδία & Αθήνα..) και παραβρέθηκε στην κοπή διαφόρων Πρωτοχρονιάτικων Πιτών (στα πλαίσια των πιτοδρομιών των Ηλείων πολιτικών)  

Είπε και τις σοφίες του σε συνέντευξη, όπως

  • «Ένας από τους προσωπικούς μου στόχους, και αυτό από αγάπη για τον τόπο, είναι η άμβλυνση των διαφορών, η εμπέδωση κουλτούρας συνεννόησης και συνεργασίας και η υιοθέτηση ενός συνολικού, για ολόκληρο τον Νομό, αναπτυξιακού σχεδίου
    »
  • «Και εδώ είναι το στοίχημα όλων μας αυτόν τον καιρό. Πώς δηλαδή να δώσουμε δυναμική προοπτική ανάπτυξης συνολικά στο Νομό μακριά και πάνω από μικροτοπικές ευαισθησίες. Όταν απογειωθεί αναπτυξιακά ο Νομός, αυτό θα το αισθανθούν οι πόλεις και τα χωριά μας

Αναμένοντας την απογείωση (που θα την αισθανθούμε…), εμείς οι Ηλείοι προς το παρόν «την έχουμε ακούσει για τα καλά», την απόλυτη εγκατάλειψη, την αποανάπτυξη  και την οπισθοδρόμηση του τόπου μας..

Ενδιαφέρεται για την Ηλεία… ο βουλευτής… καμία ερώτηση στην Βουλή για την Ηλεία, ποτέ του … (ιδέ πινάκιο δραστηριότητάς του στην Βουλή ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου