Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Η πολιτική σπέκουλα της Δημοτικής αρχής Πύργου με τον Αθλητή Εμμανουήλ Καραλή

 Η πολιτική σπέκουλα της Δημοτικής αρχής Πύργου με τον Αθλητή Εμμανουήλ Καραλή

  • …ενώ δεν τον έχει βοηθήσει καθόλου ούτε αυτόν, ούτε το σωματείο του …



Τιμή της πόλης του Πύργου και της Ηλείας η συμμετοχή του η πρόκριση του στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο και όλες μας οι ευχές  είναι να πετάξει ψηλά και να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα ! Πρώτη φορά Πυργιωτόπουλο συμμετέχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες ( είχαν συμμετάσχει στο παρελθόν η Αθανασία Πέρρα από το Επιτάλιο στο Τριπλούν, ο Θοδωρής Σταματόπουλος από την Ζαχάρω στο Βάδην και Περικλής Ιακωβάκης στα 400μ. με εμπόδια)


Όμως η χρησιμοποίηση αυτής της επιτυχίας του Πυργιώτη επικοντιστή για προβολή και πολιτική σπέκουλα  και ενίσχυση ιδιωτών από τον δήμαρχο Πύργου Τ. Αντωνακόπουλου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ !

Στην αρχή ο δήμαρχος Πύργου «αναφώνησε» : « Ο Καραλής στο ανωτερο βαθρο!!!!! Γιατι αξιζει...» (αντιπαρέρχομαι την ανορθογραφία και ότι ένα είναι το βάθρο που έχει σκαλιά…άρα ανώτερο σκαλί…όχι βάθρο) μετά κάλεσε «τους πολίτες να παρακολουθήσουν αύριο Τρίτη (3/8) σε ζωντανή μετάδοση την προσπάθεια του Πυργιώτη Πρωταθλητή» σε ιδιωτικό χώρο, σε beach bar στο Κατάκολο


Προφανώς ο καθείς μπορεί να σκεφτεί ότι σωστά πράττει και τιμά τον Πυργιώτη  Αθλητή, αλλά όμως..

Τι δουλεία έχει ( και τι όφελος… προφανώς πολιτικό..) να  κάνει αβάντα και προμόσιον σε ιδιωτική επιχείρηση και να καλεί τον κόσμο ντάλα μεσημέρι και στο αποκορύφωμα του καύσωνα ενώ θα μπορούσε αυτό να γίνει στο Δημαρχείο που έχει και κλιματισμό ?

Πως τολμά να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά την επιτυχία του  Εμμανουήλ Καραλή, όταν ως Δήμος Πύργου


  • δεν έχει βοηθήσει με κανένα τρόπο τον Αθλητή ούτε οικονομικά, ούτε υλικά (κοντάρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ.), ούτε βελτιωτικά στην προετοιμασία του ? ,
  • δεν έχει  συνδράμει με κανένα τρόπο τον αθλητικό σύλλογο τον « Γ.Σ. Απόλλων Πύργου» που διακρίνεται για την ποιότητα των αθλητών του,  τις επιτυχίες του και την δράση του κορυφαίου προπονητή του,  Σάκη Καίσαρη ?

Τολμά ξεδιάντροπα γιατί είδε πολιτική προβολή και όφελος, φωτογραφίες, χαμόγελα και πρωτοσέλιδα ..

Ο αθλητισμός θέλει ενδιαφέρον, βοήθεια, εξοπλισμό, ενίσχυση των αθλητών, υλική και οικονομική στήριξη, αθλητικούς χώρους ( ο Πύργος  δεν έχει Κλειστό … είναι κλειστό, όπως και  το κλειστό του Κούβελου .., κολυμβητήριο δεν υπάρχει, ο στίβος σφυροβολίας έχει απορριμματοφόρα, κλπ.)

Δεν θέλει πολιτική εκμετάλλευση και κοροϊδία  ….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου