Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Η μάπα τους, ο πολιτισμός μας ?... η φάτσα τους είναι πολιτική δράση ?

Η μάπα τους, ο πολιτισμός μας ?...  η φάτσα τους είναι πολιτική δράση ?, η μούρη τους πεπρωμένο μας ?

Αυτό το σίχαμα που διακινείται, μοστράρεται, επιδεικνύεται, να προβάλουν τις φάτσες τους (με το χαμόγελο του παράγοντα) για εκδηλώσεις και δράσεις που επιχορηγεί η Περιφέρεια δυτικής Ελλάδας ( και οι Δήμοι) πρέπει να σταματήσει, είναι προσβλητικό  για τους πολίτες !!

Για αυτούς η ουσία, η επιδίωξη, η πρόθεση, ο σκοπός του είναι να βλέπουμε  εμείς την μάπα τους ….

Τα χρήματα του Ελληνικού Λαού (και όχι τα δικά τους) τα χρησιμοποιούν ως μέσο προβολής τους, πάλκο επίδειξης, μικρόφωνο ανοητολογίας, ποζάρισμα ματαιοδοξίας..


Οι άλλοι νομίζουν πως πολιτική δράση είναι η καθημερινή εμφάνιση της φωτογραφίας παντί λόγω και αφορμή εκτοξεύοντας μια ανοησία που πιστεύουν ότι αποτελεί μεγαλοφυής παρέμβαση….

Ή με αφορμή μια επιτυχία, ένα γεγονός, μια χαρά ακόμη και μια λύπη να εμφανίζονται για να εμφανίσουν την μούρη τους θέλοντας να εκμεταλλευτούν τα συναισθήματα και τα αισθήματα του κόσμου (τι ευτελισμός..)


Από πότε οι μάπες, οι φάτσες αποτελούν πολιτική κίνηση…

Εγώ ξέρω ότι  φάτσες, πόζες και ψεύτικα χαμόγελα συχνά, αλλεπάλληλα, καθημερινά, υπερβολικά, προβάλουν οι στάρλετ, οι γλάστρες και αυτοί/ες  που επιδιώκουν να γοητεύσουν  με τα κάλλη τους…. (ούτε και αυτό δεν το έχουν..) και οι μ…..ς

Άντε να χαθείτε !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου