Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Γεωργία Δεσπολλάρη… μια μεγάλη πρωταθλήτρια με ψυχή και μοναχικό αγώνα και ένας μέγας προπονητής (Σάκης Καίσαρης)

 Γεωργία Δεσπολλάρη… μια μεγάλη πρωταθλήτρια με ψυχή και μοναχικό αγώνα και ένας μέγας προπονητής (Σάκης Καίσαρης)

  • Ο αθλητισμός της Ηλείας και της Επαρχίας απαιτεί προσοχή και αμέριστη βοήθεια … (και που είναι οι Δήμοι, η Περιφέρεια ?)
«Ακούω και Διαβάζω σε διάφορα αθλητικά sites συμπεριλαμβανομένου και του ΣΕΓΑΣ , ότι η Γεωργία Δεσπολλάρη ασχολείται συστηματικά με το στίβο τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Εγώ γιατί θυμάμαι αγαπητοί κύριοι ειδικοί του στίβου που γράφεται αλλά και σχολιάζετε, την Γεωργία από την ηλικία των 13 χρόνων να είναι κάθε μέρα στο στάδιο του Πύργου να προπονείται με τον Σάκη τον Καίσαρη στο πλευρό της, ώρες ατελείωτες, στην παραλία του Αγίου Ηλία για ειδική προπόνηση , στο βουνό του Επιταλίου για uphills και down hills , όπως λέει ο τεράστιος αυτός δάσκαλος που έφτιαχνε μόνος την ειδική διαδρομή με φτυάρι και αξίνα και κουβαλούσε όλο τον εξοπλισμό στο χωράφι στη διάρκεια της καραντίνας, γιατί θυμάμαι την Γεωργία από την ηλικία των 13 ετών να κερδίζει πρωτιές και μετάλλια σε όλους τους αγώνες, τοπικούς , περιφερειακούς, Πανελλήνιους ?
Για αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και κάντε μια αναδρομή στην στιβική πορεία της μέχρι τώρα.
Όλοι εμείς που παρακολουθούσαμε την πορεία αυτού του παιδιού, το ταλέντο του την δουλειά που έκανε αλλά πάνω απ' όλα την λεβέντικη ψυχή και τον αδαμάντινο χαρακτήρα ήμασταν σίγουρη για αυτήν την εξέλιξη της Γεωργίας. Μου προκαλούσε πολύ θυμό η αντιμετώπιση που είχε μέχρι τώρα από το όλο σύστημα του στίβου γενικά που απλώς την αγνοούσε.
Και μου προκαλούν περισσότερο θυμό τώρα οι αναφορές του τύπου η ποδοσφαιρίστρια που κάνει και στίβο. Κύριοι ιθύνοντες Η Γεωργία και κάθε Γεωργία της επαρχίας πρέπει να έχει την βοήθεια, την υποστήριξη αλλά πάνω απ' όλα τον σεβασμό που της πρέπει.»
… και σχολίασαν κάποιοι εκλεκτοί
  • «Επίσης Λαμπρινη μου πρέπει να γράφονται και κάποια αλλά για την αθλητική ιστορία του τόπου κ του Απόλλωνα που τώρα επιτέλους προεδρεύεις εσυ!!! Κάποια στιγμή που ζητήθηκε για ένα εισιτήριο των 300 ευρώ η βοήθεια του συλλόγου προκειμένου η Γεωργία να αγωνιστεί σε κάποιο διεθνή αγώνα η απάντηση απο τους τότε ισχυρούς του συλλόγου ηταν τι θα κέρδιζε ο Συλλογος ! Ευτυχώς Λαμπρινη μου εσείς οι ανίσχυροι εκεί μέσα μαζέψατε το ποσο για να κερδίσει η Ελλάδα κ ο τόπος!!! Και ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ»
  • «Αυτή είναι η αλήθεια 100% και κάθε επαρχιακό σωματείο φτύνει "αίμα" και πολλοί προπονητές της επαρχίας δίνουν τα πάντα και πολλοί παράγοντες προσφέρουν πολλά στα παιδιά χωρίς να το διαφημίζουν. Μπράβο Χάρη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου