Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Δρόμος Κρέστενας-Ανδρίτσαινας κεκαλυμμένος από την βλάστηση (προσεχώς δάσος..) και ακραία επικίνδυνος !

 Δρόμος Κρέστενας-Ανδρίτσαινας κεκαλυμμένος από την βλάστηση (προσεχώς δάσος..) και ακραία επικίνδυνος !

.. δεν έχει δρόμο να διαβείς στο … δρόμο Κρέστενας-Ανδρίτσαινας, στην Εθνική Οδό 76/ΕΟ76 (ναι είναι εθνική οδός) που την ευθύνη και αρμοδιότητα έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας …Ν. Φαρμάκης και ΣΙΑ)
αυτός που εξυπηρετεί και είναι βασικός για ένα Δήμο (του Ανδρίτσαινας -Κρεστένων) δεκάδες χωριά, χιλιάδες κατοίκων και Τουρισμό (Επικούριος Απόλλων κλπ.) και ενώνει τους στους νομούς Ηλείας και Αρκαδίας.
έχει κατακυριευτεί από την βλάστηση και
  • τείνει να καταστεί αδιάβατος
  • είναι επικίνδυνος γιατί αφενός δεν υπάρχει δεν υπάρχει ορατότητα και αφετέρου, οι οδηγοί των διερχόμενων αυτόν είτε συγκλίνουν προς το κέντρο του δρόμος (για να μην χτυπήσουν στην εκταμένη βλάστηση με κίνδυνο να συμβεί ατύχημα (ιδιαίτερα στις στροφές)με αντίθετα κινούμενα οχήματα είτε να κοπανήσουν σε αυτήν και να πάθουν ζημιά… και να συμβεί κάποιο κακό θα ήθελα να δω που θα κρυφτούν οι αρμόδιοι
  • είναι κουραστικός στην οδήγηση
  • είναι ντροπή (τους) για τους επισκέπτες/τουρίστες και προσβολή για κατοίκους του Δήμου …( η Δημοτική αρχή έχει πάθει αφωνία ?) και ο Περιφερειάρχης συνεχίζει τα χαριτωμένα για την Olympian Land και για Τουρισμό και ο μικροφωνάκιας αντιπεριφερειάρχης χωρίς αιδώ λέει: «Τα ορεινά χωριά της Ηλείας εντάσσονται στους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς»
Οι φωτογραφίες είναι του Ν.Β. που σημειώνει : «Διαδρομή Κρέστενα Ανδρίτσαινα...τα δέντρα έχουν καλύψει το 1/3 του δρόμου....αυτό που καμαρώνει ο Κοροβέσης για τουρισμό»(Ν.Β)





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου