Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

..στον πηγαιμό για την Αρχαία Ολυμπία.. να εύχεσαι να μην πάθεις ατύχημα..

 ..στον πηγαιμό για  την Αρχαία Ολυμπία.. να εύχεσαι να μην πάθεις ατύχημα..

  • … γιατί  είναι γεμάτος καλάμια και παγίδες… και την ανικανότητα της Περιφέρειας να φοβάσαι

… «Εθνική οδός Πατρών, Ολυμπίας ( στο ύψος Λαμπέτι) τα καλάμια έχουν κλείσει σχεδόν το ρεύμα ανόδου προς Ολυμπία, Τα χορτάρια επίσης, , μπαριέρες ανύπαρκτες,( Είμαι οδηγός τουριστικού λεωφορείου , ,γελάνε με το χάλι μάς οι τουρίστες με αυτά που βλέπουν στην διαδρομή Κατάκολο, Ολυμπία ,και όχι μόνο … )»…. « Και κάπου …  είναι κρυμμένη  πινακίδα,  , για να μην βλέπει ο κόσμος που θα πάει» Dimitris Varouxis (το video και οι φωτογραφίες δικές του) 

Δεν έχουν τέλος τα παράπονα των Ηλείων (και όχι μόνο) για την αθλία κατάσταση των Εθνικών και Επαρχιακών Οδών της Ηλείας .. και ιδιαίτερα αυτών που οδηγούν στην Αρχαία Ολυμπία στον Επικούριο Απόλλωνα στην Ανδρίτσαινα, στην Αρχαία Ήλιδα  … και μετά μιλούν για ανάπτυξη του Τουρισμού …

  • Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προφανώς  όταν μιλά για ανάπτυξη, εννοεί το μήκος των καλαμιών που πνίγουν τους δρόμους και αυτό που έχει .. ιππεύσει    ..

Υ.Γ.

  • Τα μπουκωμένα μέσα ενημέρωσης της Ηλείας από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους Δήμος, δεν βλέπουν προβλήματα, απλώς δημοσιεύουν τα δελτία τύπου της και την χειροκροτούν (και εξευτελίζονται..)








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου