Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Ο δήμαρχος Ήλιδας αυθαιρετεί, οικειοποιείται και παρανομεί ..

 Ο δήμαρχος Ήλιδας αυθαιρετεί, οικειοποιείται και παρανομεί ..

  • …Κουρούτα/Μαραθιά, κατάληψη, μπάζα, αποκλεισμός πολιτών επειδή « έτσι γουστάρει.!» και κανείς δημόσιος ελεγκτικός μηχανισμός δεν επεμβαίνει …


Συνεχίζοντας την απαράδεκτη και παράνομη ιδιοποίηση δημόσιου χώρου επεκτείνει την ιδιοκτησία του (ο δήμαρχος Ήλιδας Γ. Λυμπέρης), η οποία για να αποκτήσει περισσή αξία πρέπει να επεκταθεί προς τη παραλία της Κουρούτας και για αυτό μπαζώνει κλίνει δημόσιους διόδους, προσβάσεις πολιτών ( και δημοτών του)
  • Μετά του άμμους από το Παλούκι έχουμε νέα επεισόδια αυθαιρεσίας και ντροπής ..
Εκεί στην άγρια δύση της Κουρούτας/Μαραθιάς, όπου αναζητείται ο νόμος, η επιβολή του, το δίκιο των πολιτών και καταδίκη της πρωτόγονης αυθαιρεσίας..!
Από τον/την Χ.Ψ. έλαβα φωτογραφίες και σχολιασμό και τις παραθέτω…
  • «Μετά τη ρίψη των μπαζών από την εκβάθυνση του Λιμανιού του Παλούκι δίπλα στο δασάκι και στη διέξοδο προς τη θάλασσα, όπου μετά την κινητοποίηση κατοίκων της Κουρούτας και την παρέμβαση του εισαγγελέα, υποχρεώθηκε ο Δήμαρχος Αμαλιάδας να ανοίξει μια δίοδο ( γιατί άραγε δεν υποχρεώθηκε να απομακρύνει τα μπάζα ?), επανήλθε φέτος και συνεχίζει τις προσπάθειες οικειοποίησης της περιοχής, με τη ρίψη νέων μπαζών κατά μήκος του αποστραγγιστικού αύλακα και του ΔΑΣΙΚΟΥ δρόμου, ισχυριζόμενος ότι εκεί δεν υπάρχει δρόμος, και ότι το αποστραγγιστικό, ο δρόμος και το δασάκι, είναι ιδιοκτησία του.
  • Γι’ αυτό φαίνεται κάνει τα πάντα για να δυσκολεύει και να αποκλείσει στη συνέχεια τη διέλευση οχημάτων και λουόμενων στην περιοχή, με τα μπάζα, που εκτός ότι ασχημαίνουν τη περιοχή, έχουν αλλοιώσει το δρόμο με τούμπια (βρίσκουν τα αμάξια) και χώσιμο του αποστραγγιστικού
Στο τέλος παρατίθεται ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα και παλαιότερες φωτογραφίες …
Για το θέμα αυτό έχουμε γράψει και άλλες φορές..
… όταν ένας δήμαρχος (Γ. Λυμπέρης/Ήλιδας) καταλαμβάνει, επιχωματώνει, επεκτείνει το ιδιωτικό του συμφέρον σε βάρος του Δημόσιου … (Κουρούτα)
Οι αυθαιρεσίες ενός δημάρχου (Ήλιδας) προς ίδιον (και ιδιωτικό) όφελος…











 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου