Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Δήμος Πύργου …παντού σκουπίδια ..χωματερές και ντροπές… ( αλλά η δημοτική αρχή αιδώ δεν έχει .. που να την βρει…)

 Δήμος Πύργου …παντού σκουπίδια ..χωματερές και ντροπές…  ( αλλά η δημοτική αρχή αιδώ δεν έχει .. που να την βρει…)  

Έλαβα από φίλους σημερινές (06/06/2023) φωτογραφίες  της άθλιας πραγματικότητας με την (μη) αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δήμο Πύργου … τριτοκοσμικές καταστάσεις, μικρές χωματερές… αλλού  έχουν μαζέψει τα σκουπίδια, αλλά έχουν αφήσει τα ογκώδη και τα κλαδέματα, αλλού είναι όλα αμάζευτα, αλλού τα σπρώχνουν προς τα ποτάμια, η δυσοσμία αφόρητη, η εικόνα απαράδεκτη … και τα περισσότερα μέρη είναι τουριστικά.. και εκεί μένουν άνθρωποι…δημότες .

  • Σκαφιδιά … ένα δύσοσμο βουνό από σκουπίδια, ακριβώς δίπλα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του Πύργο … Ντροπή !
  • Παραλιακός δρόμος Κατακόλου, από  Αντλιοστάσιο- Καβούρι- Κουνέλια -Καλλιθέα-Συκιά έως Κατάκολο πάνω από 6 χωματερές… που ζέχνουν και προσβάλλουν  ( .. εξαιρετικό… ως τουριστικό αξιοθέατο..)
  • Γέφυρα Ιάρδανου εκεί  στον κάποτε Σταθμό Μυρτιάς του Τρένου.. στον δρόμο Καλακέικα- Λεβεντοχώρι, μια μεγάλη χωματερή και τα σκουπίδια με σπρώχνουν με μηχανήματα προς  τον ποταμό Ιάρδανος… μετά την θάλασσα … (ο Ιάρδανος εκβάλλει μεταξύ Σκαφιδιάς και Aldemar……)… εύγε … αν το καταλάβουν οι τουρίστες … άστα να πάνε…
  • ..και η «παραδοσιακή» αθλιότητα της ανηφόρας/κατηφόρας  των σκουπιδιών της Μυρτιάς

Μια δημοτική αρχή  που προσβάλλει, που δεν επιτελεί τον ρόλο της ( να είναι ο Δήμος Πύργου καθαρός) και ένας δήμαρχος  υποκριτής που εκδίδει μηνύματα για την μέρα του περιβάλλοντος

Σημείωση:

  • Ευχαριστώ τους φίλους και την φίλη για τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες

 





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου