Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Μαύρα σκοτάδια και παραμελισμός του Αεροδρομίου Αράξου…

 Μαύρα σκοτάδια και παραμελισμός του Αεροδρομίου Αράξου…

  • .. και η Περιφέρεια μιλά για το ενδιαφέρον της στον Τουρισμό
Το αεροδρόμιο του Αράξου είναι αεροπορική τουριστική πύλη Ηλείας (κυρίως) και Αχαΐας (το αεροδρόμιο της Ανδραβίδας υφαρπάχθηκε και του Επιταλίου εξυπηρετεί τα ακριβά χόμπι ορισμένων) και εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες τουρίστες, που όμως είναι παραμελημένο, υποβαθμισμένο και απωθητικό για τους τουρίστες διότι η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη..
Ήρθε Αχαιός φίλος από το εξωτερικό χτες 18/07/2023 και ιδού τι μου έγραψε και τι φωτογραφίες μου έστειλε (που πιστοποιούν την κριτική του)
  • « ….στην αίθουσα αφίξεων όλα τα γραφεία πληροφοριών και ενημέρωσης επιβατών κλειστά.
  • Τα φώτα ελάχιστα αναμμένα, τα περισσότερα σβηστά ..μισοσκόταδο, οι πόρτες κλειστές, υποδοχή καμία, αρμόδιος ουδείς
  • Για δεύτερη χρονιά η αίθουσα αφίξεων είναι κενή, δεν υπάρχει κάποιος να δώσει μια πληροφορία, ένα ποτήρι νερό και μια καλημέρα.
  • Δεν έχουν προσλάβει προσωπικό το ξέχασαν….
… για να γίνει κακή η εικόνα του τουρισμού έβαλε και το λιθαράκι και Φαρμάκης. Στο Αεροδρόμιο του Αράξου η Περιφέρεια ενοικίασε τις εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης και πληροφόρησης και τις εγκατέλειψε..»
  • ..και μιλούν για ανάπτυξη του τουρισμού…
Κατά τα άλλα ο Περιφερειάρχης Ν. Φαρμάκης ντιζέρ τουρίστας αντιπεριφερειάρχης επαίρεται για τη … επιτυχία του, αυτήν την εκκωφαντική αποτυχία όπου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει υποχώρηση/πτώση της σε όλους τους δείκτες και μόνιμη κατάληψη του «πάτου» της τουριστικής ανάπτυξης είναι στο ναδίρ η Δυτική Ελλάδα στις Επισκέψεις, Διανυκτερεύσεις, Ταξιδιωτικές Εισπράξεις, στην Μέση Διάρκεια Παραμονής και την απασχόληση στον Τουριστικό κλάδο…











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου