Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Η Ελλάδα «μάνα καίγεται, … και ο πόνος μας δε λέγεται δε γράφεται ο καημός μας»… Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ! Είναι Επικίνδυνοι…!

 Η Ελλάδα «μάνα καίγεται, … και ο πόνος μας δε λέγεται δε γράφεται ο καημός μας»… Είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ! Είναι Επικίνδυνοι…!

" Φυσικά φαινόμενα". Σε λίγο θα είμαστε ευχαριστημένοι που δεν αναζωπυρώθηκε το ηφαίστειο της Σαντορίνης που κατέστρεψε τον μινωικό πολιτισμό στα 1600 πχ. Τόσο πολύ υποτιμούν την νοημοσύνη μας.»
  • Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε οπλισμό της πολεμικής αεροπορίας...
  • Δεν είναι μόνο το τραγικό γεγονός, είναι και που θα αναγκαστείς να ακούσεις και τις δηλώσεις των "συγκλονισμενων", που
    είναι υπεύθυνοι για το ότι οι πιλότοι έκαναν τη "δουλίτσα" στα όρια των ανθρωπίνων αντοχών με παμπάλαια μέσα.
  • «Όταν οι πιλότοι πετάνε επί μέρες στο απόλυτο όριο με τα πυροσβεστικά των 40+ ετών, είναι αναπόφευκτο να συμβεί κάποια στιγμή η τραγωδία. Στην Κάρυστο έγινε ένα ακόμα έγκλημα του κράτους της ξεφτίλας.»( Yannis Almpanis)
«Αυτά που συμβαίνουν στην χώρα με τις συνεχείς πυρκαγιές δεν είναι η
πάντως δεν είναι κυρίως " φυσικά φαινόμενα" η " φυσικές καταστροφές". Είτε υπάρχει κλιματική αλλαγή είτε όχι, οι κρατικές και κοινωνικές λειτουργίες είναι σε εγκατάλειψη η απόσυρση. Όλα λύνονται με την αναφορά στην " κλιματική κρίση". Άρα, ό,τι συμβαίνει είναι αναπόφευκτο και κισμετ; Σε λίγο θα μας πουν ότι η πολιτική προστασία πρέπει να δοθεί σε outsourcing και ιδιωτικούς ομίλους.
  • Είναι βαριά εγκληματική δράση με ενδεχόμενο δόλο από τους κρατικούς και κυβερνητικούς υπεύθυνους και με αυτουργία πιθανότατα μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. . Τόσα χρόνια η Ελλάδα καίγεται και δεν βελτιώνεται τίποτε - με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ανεξαρτήτως κυβερνητικού φορέα. Είναι έγκλημα αυτό που συμβαίνει. Σημαίνει ότι σταδιακά διαλυόμαστε ως εθνική κρατική υπόσταση και ως οργανωμένη κοινωνία.
ΥΓ " Φυσικά φαινόμενα". Σε λίγο θα είμαστε ευχαριστημένοι που δεν αναζωπυρώθηκε το ηφαίστειο της Σαντορίνης που κατέστρεψε τον μινωικό πολιτισμό στα 1600 πχ. Τόσο πολύ υποτιμούν την νοημοσύνη μας.»
(Δημήτρης Μπελαντής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου