Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Άλλη μια σύσκεψη κοροϊδία στην Ολυμπία για την… μουσαντένια ανασυγκρότηση της Πυρόπληκτης Ηλείας …

 Άλλη μια σύσκεψη κοροϊδία στην Ολυμπία για την… μουσαντένια ανασυγκρότηση της Πυρόπληκτης Ηλείας …

  • «Συνάντηση Υφυπουργού Χρ. Τριαντόπουλου με τους δημάρχους της Ηλείας τη Δευτέρα 21/04/2024 στην Ολυμπία για την ανασυγκρότηση»
Συσκέψεις επί συσκέψεων, παρουσιάσεις, προτάσεις και πάλι συναντήσεις και να «προτείνουν οι νέο Δήμαρχοι», και πάλι συζητήσεις, επιτροπές, διαβουλεύσεις, «διαΝΕΟσις», Νικολάου, Τριαντόπουλος, υποσχέσεις Κ. Μητσοτάκη, δημιουργία …«Αναπτυξιακός Οργανισμός Προώθησης Προορισμού/ DMMO», κλπ., κλπ. …..
  • .. και το παραμυθάκι «Ηλεία 2030: Ανασυγκρότηση με επίκεντρο την Αρχαία Ολυμπία» συνεχίζεται…
  • …και η πυρόπληκτη Ηλεία κοντά τρία (3) χρόνια (Αύγουστος 2021) από την πύρινη καταστροφή στους Δήμους Αρχαίας Ολυμπίας (κυρίως) και Πύργου εξακολουθεί να καταναλώνει παραμύθια, κανένα μεγάλο έργο (ούτε τον δρόμο προς Ολυμπία)και να εισπράττει ατελείωτη και ντροπιαστική κοροϊδία.. (ούτε οι αποζημιώσεις του 2021 δεν έχουν ολοκληρωθεί -ούτε οι προκαταβολές για το κεφάλαιο, ούτε η απώλεια εισοδήματος)
Και το πολιτικό σύστημα της Ηλείας και η ακραιφνώς φιλοκυβερνητική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (Ν. Φαρμάκης και ΣΙΑ) τα ανέχεται, δεν απαιτεί τα υπεσχημένα …. ανέχεται και ενέχεται στην κάλπικη ανασυγκρότηση …
Υ.Γ
Στην Εύβοια τα έργα έχουν ξεκινήσει και η ανασυγκρότηση έχει εξελίσσεται.. …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου