Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Χαμένες ευκαιρίες … «Αέθλιον» Κλειστό Γυμναστήριο Ανδραβίδας» (απένταξη έργου)

 Χαμένες ευκαιρίες … «Αέθλιον» Κλειστό Γυμναστήριο Ανδραβίδας» (απένταξη έργου)

ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ....ΝΟΜΟΣ ..................... ΣΤΙΣ 3 ΜΑΐΟΥ 2019 ΕΊΧΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ 650 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΕΘΛΙΟΝ
Εγκρίθηκε ΑΠΟ ΤΟ ΥΜΕΠΕΡΡΑΑ η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΕΘΛΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ
ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ 649.500,00 ΕΥΡΩ με τις παρακάτω εργασίες
  • Α. Ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού κελύφους, με προβλεπόμενες ενέργειες: Προσθήκη θερμοπρόσοψης στους εξωτερικούς τοίχους, αντικατάσταση της μεταλλικής στέγης, προσθήκη θερμομόνωσης και υγρομόνωσης στα δώματα, αντικατάσταση κουφωμάτων και υαλοπινάκων και τοποθέτηση σκιάστρων στα ανοίγματα.
  • Β. Ενεργειακή αναβάθμιση των Η/Μ εγκαταστάσεων με προβλεπόμενες ενέργειες: Την τοποθέτηση Κεντρικής Κλιματιστικής Μονάδας διαχείρισης αέρα καθώς και επί μέρους αυτόνομων κλιματιστικών (split), την εγκατάσταση θερμικού ηλιακού συστήματος για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, την αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων και φωτιστικών με LED και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος ενεργειακού συμψηφισμού (net metering)
Όμως παρ όλο που μεσολάβησαν 5 χρόνια από τότε, δεν έγινε καμμια κίνηση από τον Δήμο και δυστυχώς το έργο ΑΠΕΝΤΑΧΤΗΚΕ και έτσι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για την αναβάθμιση του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ που βρίσκεται μεταξύ Λεχαινών και Ανδραβίδας ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου