Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Κόμβος Φιλοθέης (Νοσοκομείου) Πύργου, διαρκής επικινδυνότητα… συνεχής εγκληματική ανευθυνότητα της Περιφέρειας …

 Κόμβος Φιλοθέης (Νοσοκομείου) Πύργου, διαρκής επικινδυνότητα… συνεχής εγκληματική ανευθυνότητα της Περιφέρειας …



Αν έχεις κόντρα τον ήλιο, τα φανάρια είναι αόρατα, δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι κόκκινο, πράσινο, δεν βλέπεις, χάνεσαι και το δυστύχημα ..ατύχημα, το τρακάρισμα είναι το αποτέλεσμα .. εκεί στον Κόμβο της της Φιλοθέης/Νοσοκομείου στην είσοδο-έξοδο του Πύργου επί της ονομαζόμενης «Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας»

 Και αναρωτιέσαι

  • πόσο «γαϊδούρια» (οι όνοι είναι πολύ καλά ζώα..) και ανάλγητοι, πόσο ανίκανοι πρέπει να είναι και άχρηστοι αυτοί
  • τόσες φορές που έχουν περάσει οι της Περιφέρειας (Περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχες), οι της κυβέρνησης δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα ?
για προβούν άμεσα στην αντικατάσταση των μικρών και παλιάς τεχνολογίας φωτεινών και άμεσα να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες LED μεγάλου μεγέθους και υψηλής φωτεινότητας
Πόσους τραυματισμούς-σακατεμούς πρέπει να θρηνήσουμε, πόσες τρομάρες πρέπει να περάσουν οι οδηγοί, στην διαχρονική χέουσα πληγή «Κόμβος Φιλοθέης» που δεν συγκινεί την ανάλγητη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για να γίνει το απλό, η αλλαγή των φαναριών
Μια διασταύρωση που την επόμενη 10ετία δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα διότι η «Ολυμπία οδός- Πατρών Πύργου» σταμάτησε στα Χανάκια, η παράκαμψη Πύργου που προβλέπετο από την «Ολυμπία οδό» είναι στα αζήτητά, ο αυτοκινητόδρομος «Πύργος-Αρχ. Ολυμπία» και «Πύργος-Μεσσηνία» είναι στο κουβεντολόι..
Η Λύση είναι ..
  • Η κατασκευή ανισόπεδου κόμβου στον κόμβο της Φιλοθέη, που στοιχίζει, αλλά πόσο αποτιμάται ένας θάνατος ή τραυματισμός για την ανάλγητα ένοχη Περιφέρεια και την Κυβέρνηση..
  • Επείγουσα είναι η ανάγκη να τοποθετηθούν άμεσα φωτεινοί σηματοδότες LED μεγάλου μεγέθους και υψηλής φωτεινότητας (είναι γνωστό ότι σε κόντρα ήλιο τα φανάρια είναι δυσδιάκριτα, δεν φαίνονται..!
Όποια και είναι η αιτία (λάθη των οδηγών, προβληματικό οδόστρωμα, μικροί ή και χαλασμένοι σηματοδότες, προβλήματα ορατότητας κλπ.) το καθένα ξέχωρα και όλα μαζί δημιουργούν τραγωδίες Θανάτους και τραυματίες ..
Υ.Γ.
  • Α ! και για να μην το ξεχάσω… Αυτά τα φανάρια από την 00:01 έως την 00:06 το πρωί, τα φανάρια αυτά (της Φιλοθέης ) κλείνουν, σταματά η λειτουργεία τους -προφανώς λόγω ρυθμίσεων …
Στην κύρια και με τον μεγαλύτερό φόρτο Είσοδο/Έξοδο του Πύργου τελείται καθημερινά ..ολονυχτίς η μεγαλύτερη βλακεία, υπερμεγέθης ανοησία, εγκληματική πράξη… Οι Φωτεινοί Σηματοδότες …κοιμούνται… και ξυπνούν το πρωί…
  • Το ίδιο συμβαίνει και στην διασταύρωση των Λαστεΐκων ….
Τα Φανάρια στην διασταύρωση του αγίου Γεωργίου δουλεύουν κανονικά όλες τις ώρες του 24ώρου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου