Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

.. και ανορθόγραφος και ιδιοτελής …..και άνευ αρμοδιοτήτων ... αντιπεριφερειάρχης Ηλείας …

 .. και ανορθόγραφος και ιδιοτελής …..και άνευ αρμοδιοτήτων ... αντιπεριφερειάρχης Ηλείας …



Αφενός

είναι ανορθόγραφος (δείγμα ελλιπούς εκπαίδευσης ..και παιδείας) συγχέοντας το Ιόνιο με την Ιωνία.. το ένα είναι πέλαγος δυτικά της Ηλείας και το άλλο είναι περιοχή της Μικράς Ασίας  … και ως εκ τούτου το ορθόν είναι  «Ιονικό Χωριό» (στην περιοχή του Βαρθολομιού και της αρχιεπισκοπής Αμερικής) διότι εκ του Ιονίου έλκει το όνομά του  και όχι από την Ιωνία που εξ αυτής (ένεκα προσφυγιάς) ονομάστηκε περιοχή της Αθήνας, του Βόλου, Αθλητικές Ομάδες κλπ.

Αφετέρου

είναι ιδιοτελής διότι χρησιμοποιεί την θεσμική δοτή ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη  Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για να προωθεί, διαφημίζει την ατομική του επιχείρηση … και όπως αψευδής  μάρτυρας είναι η φωτογράφηση της  διοίκησης του «Ιονικού Χωριού» εν παρατάξει με σακούλες της εταιρείας του .. (μα καλά αυτοί πως το ανέχτηκαν ? ..εκτός βέβαια αν κλείστηκε καμιά ευρύτερη συμφωνία εταιρείας-του- και «Ιονικού Χωριού» ) μια προωθητική ενέργεια του εν λόγω  που την επαναλαμβάνει συχνάκις, το δε γραφείο του στο Διοικητήριο έχει μετατραπεί ως βιτρίνα των προϊόντων του ..

..και άνευ αρμοδιοτήτων

Ο περί ου λόγος,  είναι ο Ηλείος αντιπεριφερειάρχης Θ. Βασιλόπουλος που μια μόνο ικανότητα έχει να φωτογραφίζεσαι και να επιδεικνύεται κάνοντας κρότο σαν ..  που επιπρόσθετα έχει ξεμείνει από αρμοδιότητες διότι τι Αντιπεριφερειάρχης  Αγροτικής Ανάπτυξης είναι όταν οι  Εντεταλμένοι Σύμβουλοι / Βοηθοί Περιφερειάρχη έχουν τις εξής αρμοδιότητες

  • Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος: Με αρμοδιότητες Προγραμματισμού, Μελετών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Αγροδιατροφής, συντονισμού  των παραγωγικών τάξεων για θέματα συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών της Π.Ε. Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα Εγγείων Βελτιώσεων εντός των ορίων της Π.Ε. Αχαΐας
  • Μιχαήλ Γούδας:  Με αρμοδιότητες σε θέματα  συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την  Π.Ε.  Αιτωλοακαρνανίας.
  • Χρήστος Μπιλίρης: Με αρμοδιότητες σε θέματα  συντονισμού των παραγωγικών τάξεων και συνεταιριστικής αγροτικής πολιτικής στις ομάδες παραγωγών για την Π.Ε. Ηλείας.
  • Γεώργιος Κοντογιάννης: Με αρμοδιότητες σε θέματα Εγγείων Βελτιώσεων της Π.Ε. Αιτ/νίας και της Π.Ε. Ηλείας, καθώς και για τον συντονισμό των δράσεων ανάπτυξης των Εγγείων Βελτιώσεων και των φορέων τους σε περιφερειακό επίπεδο.

…μόνο για φιγούρα… φωτογραφία και καμιά ανακοίνωση… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου