Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Το ψώνιο και τα ψώνια (Δ. Αυγερινοπούλου & τίνες ψηφοφόροι)

 Το ψώνιο και τα ψώνια (Δ. Αυγερινοπούλου & τίνες ψηφοφόροι)


Το ψώνιο 

  • προφανώς αφορά αυτήν που θεωρεί ότι εκλογές αποτελούν ψεύτικα πεπραγμένα (ο δεκάλογος τους ψεύδους), πασαρέλα, γοητεία, μεταλλαγή (της) σε  Barbie και εξ ου η εμφάνιση της στην Ιππική Παρέλαση Ανδραβίδας, με άμαξα παρελαύνουσα (ανοίγοντας ουσιαστικά την παρέλαση) και βέβαια σκόρπισε γέλιο γιατί πρώτη φορά σε παρέλαση ίππων, εμφανίστηκε καμαρωτά a Playset Barbie Carriage With Horse και ελέγχεται αν υπήρξε μουσική υπόκρουση  με το άσμα « Σιγά καλέ μου σιγά αμαξά την άμαξα/σιγά αμαξά την άμαξα/γιατ’ είναι μέσα η βλάμισσα»

Τα ψώνια της

  •  
    (έτσι θεωρεί τους ψηφοφόρους) μοιράζοντας σταυρωμένα  ψηφοδέλτια, με το εξωφρενικό, ότι αυτά τα μοίραζε ο ταχυδρόμος (ΕΛΤΑ) μαζί τα γράμματα στα μαγαζιά (στην Ζαχάρω, στην Αμαλιάδα, στον Πύργο κλπ.)  …. Χωρίς αποστολέα χωρίς παραλήπτη …..!!... (ο ΕΛΤΑ τι λέει ?) … και ψώνια γιατί θεωρεί αγράμματους τους ψηφοφόρους ή τους δίνει διαταγή  (ψηφίστε με.. !) και βέβαια τσιφλίκι της τα ΕΛΤΑ και τείνω να συμφωνήσω με την σόκιν ανάρτηση ψηφοφόρου…

Κατάντια και κλαυσίγελος..

Υ.Γ.

  • Πάρα πολλοί αποστέλλουν σταυρωμένα ψηφοδέλτια (που κανονικά και αυτοί υποτιμούν τον ψηφοφόρο..) αλλά τουλάχιστον το κάνουν με διακριτικό και κανονικό τρόπο (με φάκελο, σφραγίδα, αποστολέα και παραλήπτη.. ή χέρι με χέρι..) και πολλοί ψηφοφόροι το επιζητούν ως απόδειξη πολιτικού δεσμού με ελπίδα μελλοντικής αντιπαροχής ..

Σημείωση:

Ευχαριστώ τους Σ.Σ. και Ν.Μ. για τις φωτογραφίες και την πληροφόρηση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου