Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ο Πύργος της Ηλείας και τα προβλήματα των δημοτών του (που τελειωμό δεν έχουν..)

Ο Πύργος της Ηλείας και τα προβλήματα  των δημοτών του (που τελειωμό δεν έχουν..)

  • Απορρίμματα αμάζευτα στον Άγιο Γεώργιο (και όχι μόνο.. έληξαν οι συμβάσεις… των υπαλλήλων καθαριότητας ?) … σπασμένος δρόμος και με σκουπίδια & επικίνδυνα ραντίσματα στην Βαρβάσαινα

Έλαβα από φίλους/ες  την στεναχώρια τους, τα προβλήματά τους, την δυσκολία της καθημερινότητας τους….

Άγιος Γεώργιος :Απορρίμματα αμάζευτα περίπου μια εβδομάδα

  • «μήπως γνωρίζετε τι συμβαίνει περίπου μια εβδομάδα! , με την αποκομιδή των σκουπιδιών ; Σας στέλνω φωτό για το τι επικρατεί έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται στο κέντρο του Αγίου Γεωργίου!.... Απέναντι από τους κάδους βρίσκεται ταβέρνα και στη δεξιά πλευρά βρίσκεται καφενείο !...»
  • ..και το οδόστρωμα σπασμένο …

… και να ήταν μόνο η Βαρβάσαινα… με αμάζευτα απορρίμματα …

  • … παντού στον Δήμο Πύργου … (.. έληξαν οι συμβάσεις… των υπαλλήλων καθαριότητας ?)

 Βαρβάσαινα: Σπασμένος δρόμος και με σκουπίδια & επικίνδυνα ραντίσματα

  • «…ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στη Βαρβάσαινα…. υπάρχει ένα αυλάκι κατά μήκος του δρόμου στη κάτω  Βαρβάσαινα εκεί που είναι το γήπεδο. είναι γεμάτο σκουπίδια μπάζα και χορτάρια. σε κάποια σημεία σπασμένος ο δρόμος. φέτος κράτησε στάσιμο νερό με σποτ έλασμα να μυρίζει. και είναι μπροστά από τα σπίτια. και αντί να στείλουν μηχάνημα να το καθαρίσουν σήμερα είδα ένα αγροτικό να περνάει και ένας από τη καρότσα να ραντίζουμε τα χόρτα που βρίσκονται πάνω στο δρόμο. φυσικα όλοι ξέρουμε το ποσό βλαβερό είναι το φάρμακο που ραντίζουν για την υγεία των ανθρώπων αλλά και για τα μικρά ζωάκια που κυκλοφορούν όπως οι γάτες π.χ…. κανένας δε νοιάζεται για την εικόνα αυτή ούτε και για το πόσο επικίνδυνο είναι το φαρμάκι που ραντίζουν...αν είναι δυνατόν να ραντιζουν με ραουντ απ μπροστά στα σπίτια. Το αναπνέουμε, περνάει στο νερό μας, περνάει στα κηπευτικα.σκοτωνει κάθε ζωντανό οργανισμό.εγκλημα.
    »


… και να ήταν μόνο ο Άγιος Γεώργιος … με σπασμένους δρόμος και με σκουπίδια & επικίνδυνα ραντίσματα

… και η Δημοτική αρχή ζει τον μύθο της μέσα στο όνειρο της…

 

Μια κανονική Δημοτική Αρχή, θα ενημέρωνε, θα εξηγούσε, θα προλάμβανε, θα επέμβαινε άμεσα, θα επίλυε … αλλά εδώ είναι Δήμος Πύργου, δεν είναι παίξε-γέλασε….







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου